Hoe Versier Je Je Kantoor Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je Kantoor Op Je Verjaardag
Hoe Versier Je Je Kantoor Op Je Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Je Kantoor Op Je Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Je Kantoor Op Je Verjaardag
Video: De X-Factor | Het Kantoor | Het Klokhuis 2024, April
Anonim

Is je collega jarig en wil je hem (of haar) verrassen? Naast felicitaties en cadeaus, zou het geweldig zijn om het kantoor te versieren voor deze feestdag!

Hoe versier je je kantoor op je verjaardag
Hoe versier je je kantoor op je verjaardag

Noodzakelijk

Ballonnen, Whatman papier, verf, stiften, bloemen, pushpins, draden, doppen, confetti

instructies:

Stap 1

Ga akkoord met de rest van het personeel, die je besluit als handlangers te nemen, en kom een half uur eerder dan de held van de gelegenheid arriveert. Voor andere veiligheid sluit u de deur van binnenuit met een sleutel.

Stap 2

Verdeel in groepen. Geef een groep tekenpapier, stiften en verf en laat ze een poster tekenen voor de jarige. Het belangrijkste is dat de inscriptie zo helder en opvallend mogelijk is. En let op je geletterdheid, zodat je niet, zoals in de beroemde tv-serie, de poster "Happy Anniversary!" krijgt.

Stap 3

Een andere groep zal op dit moment bezig zijn met het opblazen van ballonnen. Het aantal ballonnen kan overeenkomen met de leeftijd van de jarige, of neem zoveel ballonnen mee als er plekken in je kantoor zijn waar je ze kunt knopen.

Stap 4

Wanneer deze voorbereidingen zijn voltooid, neemt u de draden en knopen. Hang een poster aan de muur. Het kan tegenover de ingang zijn, of het kan vlak boven de werkplek van de held van de gelegenheid zijn, zodat niemand twijfelt wie de jarige is. Bind de balletjes met draadjes aan de kastgrepen, of vouw de "pasgeborene" onder de tafel zodat ze eruit vallen voor je collega als hij de stoel naar achteren trekt en op zijn plaats probeert te gaan zitten.

Stap 5

Als de jarige een vrouw is, zorg dan vooraf voor een boeket bloemen. Pak de vaas en plaats het boeket op zijn bureau.

Stap 6

Nu alle voorbereidingen achter de rug zijn, ontgrendel je de kantoordeur, doe je feestmutsen op (je kunt ze in elke supermarkt kopen) en verstop je je onder de tafels. Als de jarige binnenkomt, kun je met het hele team uit de schuilkelders springen en confetti naar hem gooien.

Aanbevolen: