Hoe Een Jubileum Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Jubileum Te Vieren?
Hoe Een Jubileum Te Vieren?

Video: Hoe Een Jubileum Te Vieren?

Video: Hoe Een Jubileum Te Vieren?
Video: Internationaal goalballtoernooi om jubileum te vieren 2024, April
Anonim

Een jubileum is geen gewone verjaardag, maar een ronde date. Het is gebruikelijk om het vooral op grote schaal te vieren. Alle "ronde" datums behoren tot jubilea, maar als we het over volwassenen hebben, worden jubileumverjaardagen vanaf de leeftijd van 50 als bijzonder belangrijk beschouwd. Dus je moet afstemmen en het jubileum groots, groots vieren. Maar daarvoor moet alles van tevoren worden voorzien.

Hoe een jubileum te vieren?
Hoe een jubileum te vieren?

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het maken van een plan. Bepaal bijvoorbeeld waar en hoe het jubileum wordt gehouden. Het kan worden gehouden in een restaurant of café, in een appartement of een nachtclub, buiten, enz. plaatsen. Tegelijkertijd moet u zorgen voor het opstellen van het menu en het berekenen van de financiën die nodig zijn voor het jubileum. De toastmaster voor het jubileum moet ook vooraf worden uitgenodigd en met hem het scenario van de vakantie bespreken, dat naar uw wensen wordt opgesteld. Toastmaster kan een speciaal opgeleide persoon zijn of een van uw familieleden en vrienden.

Hoe een jubileum te vieren?
Hoe een jubileum te vieren?

Stap 2

Nadat de tijd en plaats van het jubileum bekend is, wordt de toastmaster besteld, wordt het menu besproken, kun je uitnodigingen schrijven. Ze moeten plechtig en officieel zijn, dus je kunt niet zonder speciale ansichtkaarten. Deze kaarten worden verkocht in boekwinkels en printkiosken. Ansichtkaarten moeten 3-4 weken voor de viering worden verzonden. Het is tenslotte gebruikelijk om stevige geschenken te geven voor het jubileum, en mensen moeten zich voorbereiden.

Hoe een jubileum te vieren?
Hoe een jubileum te vieren?

Stap 3

Op de vooravond van het jubileum kun je beginnen met het inrichten van de zaal. Meestal is de plaats van de vakantie traditioneel versierd met slingers, ballen en andere attributen. Maar je kunt ook verse bloemen gebruiken in het ontwerp. Het zal goed zijn als uw dierbaren een grappige muurkrant maken met uw foto's en een verhaal over u. Fotogalerijen van je portretten die aan de muren hangen, zien er ook geweldig uit. Er zijn tegenwoordig veel speciale komische en serieuze jubileumposters te koop. Ze kunnen ook de kamer versieren.

Hoe een jubileum te vieren?
Hoe een jubileum te vieren?

Stap 4

En nu komt het jubileum zelf. Meestal is het gebruikelijk om het uit meerdere delen te maken. Helemaal aan het begin van de viering gaat de presentator meestal vooraf aan het feest, aldus de openingsopmerkingen. Dan begint de vakantie zelf - met eten en toast. Dit alles wordt geregeld door de toastmaster, het hangt van zijn vaardigheid af of de vakantie dynamisch en vreugdevol wordt. Het jubileum mag niet alleen maar het doorslikken van voedsel en alcohol zijn. Dit alles moet worden afgewisseld met de nummers van het showprogramma. Het wordt al besproken in de fase van het opstellen van een plan voor het jubileum. Het is goed als gasten betrokken worden bij het showprogramma. Dit zal ze bij elkaar brengen, de vakantie leuker maken.

De volgende fase van het jubileum is meestal dansen. Ze kunnen worden begeleid door een livemuziekensemble of een bandrecorder. Aan het einde van de vakantie moet de held van de dag de gasten aanspreken met een reactie. Daarin moet je iedereen bedanken voor hun liefde en aandacht, vertellen hoe je ze waardeert. Het is beter om het antwoordwoord van tevoren voor te bereiden. U kunt alle gasten voorzien van kleine gedenkwaardige souvenirs.

Aanbevolen: