Waar De Dag Van De Baltische Vloot Vieren?

Inhoudsopgave:

Waar De Dag Van De Baltische Vloot Vieren?
Waar De Dag Van De Baltische Vloot Vieren?

Video: Waar De Dag Van De Baltische Vloot Vieren?

Video: Waar De Dag Van De Baltische Vloot Vieren?
Video: De Baltische Veldtocht dag 4 2024, April
Anonim

De Baltische Vloot is gevestigd in twee regio's van Rusland - Kaliningrad en Leningrad. Om deel te nemen aan de feestelijke evenementen, bezoekt u de steden Baltiysk en Kaliningrad, waar traditioneel scheepsparades en vlaggen worden gehesen.

Waar de Dag van de Baltische Vloot vieren?
Waar de Dag van de Baltische Vloot vieren?

instructies:

Stap 1

Als je in het juiste garnizoen woont, ga dan naar het officiershuis om te luisteren naar de uitvoering van het zang- en dansensemble van de Baltische vloot en neem deel aan de plechtige vergadering.

Stap 2

Er is een speeltuin in Kaliningrad in de buurt van het Yunost-sportcomplex - bezoek het op vakantie. Monsters van marine-uitrusting en wapens worden hier tentoongesteld. Stel je vaardigheden op de proef in de pneumatische schietbaan, kijk uit voor sportuitrusting. Vanaf hier kun je naar Moskovsky Prospekt gaan naar het monument voor de Baltische zeelieden die zijn omgekomen tijdens de oorlog. Het is de moeite waard om hier met bloemen te komen. 's Avonds worden er militaire sportwedstrijden gehouden in de buurt van Yunost, speelt het personeelsorkest, treden het Song and Dance Ensemble en andere deelnemers aan het evenement op.

Stap 3

Ga na negen uur 's avonds naar het Vasilevsky-plein in Kaliningrad om te luisteren naar een concert van het hoofdkwartierorkest van de vloot.

Stap 4

Als u militair materieel wilt zien, kunt u een bezoek brengen aan de stad Baltiysk aan het Baltic Glory Square.

Stap 5

Maak een foto bij het monument voor Peter de Grote wanneer daar de erewachtmars zal plaatsvinden.

Stap 6

Neem in uw plannen een bezoek aan het Marinekanaal op, waar de activiteiten van het watersportfestival plaatsvinden. Ze worden bijgewoond door theatergroepen, detachementen van schepen en boten, amfibische troepen, vliegtuigen, jachten, enz. Er komt zelfs een onderzeeër, zodat het onderwaterleven van alle kanten wordt belicht.

Stap 7

Ga naar de Naval Harbor, waar je op vakantie de oorlogsschepen kunt bezoeken.

Stap 8

In het Baltic Fleet Museum maak je kennis met veteranen en militairen om de geschiedenis en realiteit van de militaire dienst op zee beter te begrijpen.

Stap 9

De feestelijke dag in Kaliningrad en Baltiejsk eindigt met vuurwerk, dus ga 's avonds de straat op. Het zal mooi en plechtig zijn, dus mis de kans niet om goede foto's te maken voor het geheugen.

Aanbevolen: