Wat Moet Er In Op De Nieuwjaarstafel Staan

Inhoudsopgave:

Wat Moet Er In Op De Nieuwjaarstafel Staan
Wat Moet Er In Op De Nieuwjaarstafel Staan

Video: Wat Moet Er In Op De Nieuwjaarstafel Staan

Video: Wat Moet Er In Op De Nieuwjaarstafel Staan
Video: -55 КГ! ЗАРЯД НА ПОХУДЕНИЕ В 2021 ГОДУ! И КОНЕЧНО С НАСТУПАЮЩИМ! как похудеть мария мироневич 2024, April
Anonim

Er wordt aangenomen dat het hele jaar gepaard ging met veel geluk in het bedrijfsleven, het is noodzakelijk om het nieuwe jaar in een bepaalde setting in een bepaalde outfit te vieren en het is absoluut noodzakelijk om alleen die gerechten te eten die zouden worden "goedgekeurd" door de patrones van het hele jaar door tijdens de vakantie. Aangezien 2019 het jaar van het Yellow Earth Pig is, is het noodzakelijk om de tafel te dekken met eenvoudige maar gevarieerde gerechten; exotische gerechten kun je beter weigeren.

Wat moet er in 2019 op de nieuwjaarstafel staan
Wat moet er in 2019 op de nieuwjaarstafel staan

Wat moet er in 2019 op de nieuwjaarstafel staan

Zoals u weet, is een varken een omnivoor dier, dus er zijn geen strikte beperkingen voor het instellen van de tafel, en veel gerechten kunnen worden bereid voor het nieuwe jaar 2019, met uitzondering van die in het recept waarvan varkensvlees wordt gevonden. Dat wil zeggen, klassieke salades zoals "Olivier", "Mimosa" (met ingeblikt voedsel) of haring "onder een bontjas" zijn geschikt, evenals gebakken eend, kip of gans met aardappelen of appels, gewoon gestoofde aardappelen, enz.

U kunt het nieuwjaarsmenu aanvullen met lichte salades met zeevruchten, aspic vis of in de oven gebakken vissteaks.

Groente-, fruit- en kaassnitten op de feesttafel 2019 zijn ook welkom, maar het is beter om varkensworsten of varkenskool te weigeren ten gunste van originele canapés of sandwiches.

Als je geluk wilt trekken in het nieuwe jaar, dan moet het hoofdgerecht van de tafel worden gemaakt met een gerecht met gierstgrutten. Natuurlijk is het niet nodig om de tafel met pap te serveren, want van gierst kan een behoorlijk feestelijke salade worden gemaakt, die door alle gezinsleden zal worden gewaardeerd.

Hoe maak je een salade met gierst voor het nieuwe jaar 2019

Ingrediënten:

  • 1/3 kop gierst;
  • 100 gram kipfilet;
  • 100 gram kaas;
  • een grote appel (zoet en zuur);
  • een halve citroen;
  • twee eetlepels honing;
  • ½ kopje zure room;
  • twee eetlepels plantaardige olie;
  • zout naar smaak.

Stapsgewijs kookrecept:

Kook filets en gierst in verschillende containers in gezouten water, koel het voedsel. Schil de appel, snijd in blokjes en bak op hoog vuur een minuut in olie, voeg dan honing toe aan de appels en laat een paar minuten sudderen. Koel de vrucht.

Meng zure room met citroensap, zout. Snijd de filet in blokjes. Rasp de kaas op een grove rasp.

Verzamel de salade in lagen (filets, appels, gierst, kaas) en bedek elke laag met de voorbereide dressing. Garneer voor het serveren met takjes dille of peterselieblaadjes.

Aanbevolen: