Hoe Te Raden Voor Pasen En Kun Je Het Doen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Raden Voor Pasen En Kun Je Het Doen?
Hoe Te Raden Voor Pasen En Kun Je Het Doen?

Video: Hoe Te Raden Voor Pasen En Kun Je Het Doen?

Video: Hoe Te Raden Voor Pasen En Kun Je Het Doen?
Video: Hoe geld naar het huis te trekken: tekenen van rijkdom 2024, April
Anonim

De grote viering van Heilig Pasen is een belangrijke kerkelijke feestdag. Volgens de volkstraditie worden eieren beschilderd en paaskoekjes gebakken. Ook is het op de dagen van de viering gebruikelijk om verschillende waarzeggerij voor Pasen uit te voeren volgens oude rituelen. Waarzeggerij wordt vóór Pasen uitgevoerd, behalve op de dag van het feest zelf, dat wil zeggen, waarzeggerij door voortekenen is mogelijk van Witte Donderdag tot Pasen.

Waarzeggerij voor Pasen
Waarzeggerij voor Pasen

Waarzeggerij met Pasen

Volgens de gewoonte op Pasen is waarzeggerij voor:

  • de verloofde bruidegom, liefde en huwelijk;
  • vervulling van verlangens;
  • dol zijn op;
  • geld.

Waarzeggerij voor Pasen op rauwe eieren

Je moet een vers ei, speciaal water en een glas nemen. Het is noodzakelijk om voorzichtig water uit een vat in een glas te gieten, dit moet langzaam gebeuren en water in een dunne stroom gieten. In het proces van transfusie moet een wens worden gedaan, deze moet heel duidelijk en specifiek zijn om de juiste voorspelling te krijgen. U hoeft het glas niet tot aan de rand te vullen, ongeveer een kwart van het glas moet vrij zijn.

Breek daarna het ei boven het glas zodat het wit en de dooier in het glas zitten. Dan lees je de voorspelling af aan het silhouet in het glas.

De volgende afbeeldingen worden als de meest voorkomende beschouwd:

  1. Schip - ga binnenkort op een lange reis of reis.
  2. Huis - betekent verhuizen of housewarming.
  3. Vrouw in jurk - binnenkort huwelijk.
waarzeggerij voor Pasen
waarzeggerij voor Pasen

Waarzeggerij voor Pasen op gekleurde eieren

Met behulp van gekleurde eieren kun je voorspellen hoe het leven van jonge mensen eruit zal zien na het huwelijk. De ceremonie kan gezamenlijk worden uitgevoerd, bijvoorbeeld met vrienden.

Iemand die de toekomst wil weten, zal in het midden van de kamer moeten zitten en geblinddoekt zijn. Daarna moeten vrienden borden met verschillende symbolen in alle hoeken van de kamer plaatsen. Namelijk - zout, suiker, brood en een ring. Een persoon die geblinddoekt is, krijgt een ei, het moet in één richting worden gerold. Dan kun je de toekomst bepalen in de volgende onderwerpen:

  1. Zout is negatief, tranen, problemen.
  2. Suiker is een goed en gelukkig leven.
  3. Ring - er zal een bruiloft zijn.
  4. Brood is een overvloedig leven.

Waarzeggerij voor Pasen op heilige eieren

Het meisje zal het ei moeten nemen en het met een mes in twee identieke delen moeten snijden. Dan moet je de dooier nemen en onderzoeken, de consistentie begrijpen. Als de dooier waterig is, zal het meisje lange tijd eenzaam zijn. Als de dooier aan de rand of er dichtbij is, zal het meisje binnenkort trouwen. Hoe sappiger en rijker de dooier, hoe mooier het leven samen zal zijn, veel positieve momenten.

waarzeggerij voor Pasen voor de verloofde
waarzeggerij voor Pasen voor de verloofde

Waarzeggerij voor Pasen met paascake

Het is alleen mogelijk om paascake voor de ceremonie te gebruiken als het meisje het zelf heeft gebakken. Het proces van waarzeggerij begon immers tijdens het werken met de test. Wanneer u het deeg in vormen legt, moet u voor elke cake de naam van een persoon kiezen en deze namen onthouden.

Na het koken moet je het zorgvuldig onderzoeken, de vorm van de cake zal het verdere lot aangeven. Als hij niet goed is opgestaan, moet u zich voorzichtig gedragen om geen onnodige problemen te krijgen. Toen de cake scheef of verbrand bleek te zijn, wacht het meisje droevige en negatieve momenten. Maar als de cake heel mooi en gelijkmatig is geworden, dan zal in werkelijkheid alles goed en soepel verlopen.

Pasen: waarzeggerij, gebruiken met kaarsen

Het is het beste om ze 's nachts te raden. Kerkkaarsen die zijn ingewijd, moeten worden gebruikt. U moet de kaarsvlam zorgvuldig onderzoeken om de nodige informatie te verkrijgen.

Als de vlam begint te wiebelen, wacht de persoon een ziekte. Als de kaars zwak begint te branden, is het de moeite waard om op verliezen te wachten. Maar als de vlam mooi en hoog is, dan komt in werkelijkheid alles goed, alleen heldere momenten wachten.

Aanbevolen: