Terwijl De All-Russian Day Of Family, Love And Fidelity Wordt Gevierd

Terwijl De All-Russian Day Of Family, Love And Fidelity Wordt Gevierd
Terwijl De All-Russian Day Of Family, Love And Fidelity Wordt Gevierd

Video: Terwijl De All-Russian Day Of Family, Love And Fidelity Wordt Gevierd

Video: Terwijl De All-Russian Day Of Family, Love And Fidelity Wordt Gevierd
Video: Intermediate Russian: Russian Day of Family and Love (Is it really about love?) 2024, April
Anonim

Russen hebben nieuwe goede en mooie feestdagen, bijvoorbeeld sinds 2008 is 8 juli de dag van familie, liefde en trouw geworden. Het idee om deze dag te vieren werd geboren onder de inwoners van Murom, het werd gesteund door afgevaardigden, religieuze leiders en gewone mensen. Op 8 juli worden de heiligen Petrus en Fevronia, de beschermheiligen van het christelijk huwelijk, vereerd.

Terwijl de All-Russian Day of Family, Love and Fidelity wordt gevierd
Terwijl de All-Russian Day of Family, Love and Fidelity wordt gevierd

Familie, loyaliteit en liefde zijn universele waarden. Ze hebben hun belang in de moderne wereld niet verloren, hun belang voor een persoon is niet verminderd. De jongere generatie Russen wil, net als hun ouders, liefhebben en bemind worden.

Ter ere van Family Day is een speciale medaille gemaakt, die wordt uitgereikt aan echtgenoten die al minstens 25 jaar in perfecte harmonie hebben geleefd. Het symbool van de vakantie is kamille, die de tederheid en loyaliteit van een man en vrouw personifieert.

8 juli was de reactie van Russen op de katholieke feestdag van geliefden op 14 februari. Trillende en hartstochtelijke kussen voor dierbaren zijn op deze dag vereist, maar op elk ander moment zijn tederheid en genegenheid ook welkom.

Het is gebruikelijk om de All-Russian Day of the Family door te brengen in de kring van de naaste mensen of alleen met een geliefde. Mannen zouden hun vriendinnen boeketten met veldmadeliefjes moeten geven. Het is goed om deze zomerdag in de natuur door te brengen om een pauze te nemen van de drukte van de stad en alleen tijd te besteden aan liefde en tederheid.

Op 8 juli bereiden de administraties van de nederzettingen een speciaal feestelijk programma voor om de bewoners te plezieren en hen te herinneren aan de eeuwige waarden van het gezin. Concerten worden meestal buiten gehouden in parken en recreatie- en amusementscentra. Er worden interessante tentoonstellingen en luidruchtige heldere beurzen georganiseerd.

In kerken en tempels worden diensten gehouden ter ere van de heilige echtgenoten Peter en Fevronia. Het is al een goede traditie geworden om op deze dag een bruiloft te spelen, zodat het gezinsleven zich gelukkig ontwikkelt. Pasgetrouwden trouwen en trouwen in de hele Russische Federatie, maar de belangrijkste stad op 8 juli blijft Murom, waar Peter en Fevronia woonden.

Toeristen komen er en genieten van dwalen door de eeuwenoude straatjes met een eeuwenoude geschiedenis. Op Family Day wijden de gidsen al hun verhalen aan het leven van de heilige echtgenoten en hun verbazingwekkende lot. Jij en je geliefde moeten zeker op 8 juli Murom bezoeken om de sfeer van vriendelijkheid en warmte, liefde en tederheid, loyaliteit en wederzijds begrip te voelen.

Aanbevolen: