Wat Collega's Te Geven Voor Het Nieuwe

Wat Collega's Te Geven Voor Het Nieuwe
Wat Collega's Te Geven Voor Het Nieuwe

Video: Wat Collega's Te Geven Voor Het Nieuwe

Video: Wat Collega's Te Geven Voor Het Nieuwe
Video: Dalfsen: Gemeenteraadsvergadering van 19 juni 2017 2024, April
Anonim

In de meeste gevallen blijkt het werkcollectief praktisch een tweede familie te zijn. Hoe anders als je jarenlang bijna elke dag communiceert? Daarom moet u van tevoren nadenken over welke nieuwjaarsgeschenken u moet kiezen voor collega's op het werk.

Wat collega's te geven voor het nieuwe 2017
Wat collega's te geven voor het nieuwe 2017

Als uw bedrijf nieuwjaarsfeesten organiseert, dan is deze avond het ideale moment om geschenken te presenteren. In het geval dat nieuwjaarsfeesten niet op het werk plaatsvinden, kunnen geschenken worden aangeboden op de laatste werkdag voor de nieuwjaarsvakantie.

In het geval dat je vooral iemand onder je collega's onderscheidt, of je hebt vriendschappelijke relaties ontwikkeld, is het beter om een geschenk privé te geven. Met het hele team worden geschenken gegeven als deze symbolisch zijn en voor elke medewerker zijn ontworpen.

Het werkcollectief is precies het geval wanneer dezelfde gaven niemand zullen beledigen, maar integendeel je gemeenschap zullen laten voelen. Allereerst moet u uitgaan van uw budget en de omvang van uw bedrijf/onderneming. Als je bijvoorbeeld als kapper werkt, kun je je collega's een haarverfset of een set nieuwe kammen geven. Kantoormedewerkers kunnen briefpapierpakketten, snoep of leuke souvenirs als cadeau krijgen. Autoservicemedewerkers kunnen een set schroevendraaiers of ander gereedschap meenemen. Allerlei nieuwjaarsattributen zijn een win-win geschenkoptie: een kleine spar in een pot, feestelijk vuurwerk, woondecoraties.

Collega's kunnen beter geen al te persoonlijke cadeaus geven: keukengerei, sokken en onderbroeken met een nieuwjaarsthema. Als je besluit een magneet of een beeldje van een haan te geven, dan is het beter om hier op zijn minst een chocoladereep en een schattige ansichtkaart aan toe te voegen, alles met een strik te hebben vastgebonden of in een cadeauzakje te doen.

Aanbevolen: