Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Vriend
Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Vriend

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Vriend

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Vriend
Video: Reigniting The Spark | How To Bring Passion Back Into A Relationship 2024, April
Anonim

Als je nog geen man of vriend hebt, kun je Internationale Vrouwendag ook vieren met een goede vriendin. Jullie begrijpen elkaar vast perfect, je weet wat je misschien leuk vindt, je hebt veel gemeenschappelijke onderwerpen voor discussie, evenals ideeën voor een uitstekende vakantie. Bel haar, ontmoet en beslis waar te gaan en wat te doen.

Hoe breng je 8 maart door met een vriend?
Hoe breng je 8 maart door met een vriend?

instructies:

Stap 1

Als u niet beperkt bent in geld en deze vakantie weg van huis wilt doorbrengen, kunnen veel touroperators u een een- of tweedaagse reis aanbieden naar aantrekkelijke en redelijk bewoonde plaatsen door onze toeristen. Als u wilt zonnebaden op het warme zand, zijn er stranden in Turkije, Tunesië of Egypte. Je hoeft niet eens een visum te openen, zolang je maar tijd hebt om een ticket en vliegtickets te kopen. Hoe bevalt je vakantie in Europa? Wandelen in Parijs, Londen, Milaan of Wenen en het bezoeken van de winkels daar kan de stemming van iedereen verbeteren.

Stap 2

Niet zo lastig, maar niet minder opwindend, je kunt deze dag in je thuisland doorbrengen, in ieder geval de hoofdstad bezoeken, in ieder geval een rustige oude stad vol charme. Dwaal door de straten, ga naar het museum, bewonder de glanzende koepels van kerken, want op weekdagen heb je waarschijnlijk niet zo'n kans om een ander leven en een andere tijd te voelen.

Stap 3

Als u liever niet met verhuizen bezig bent, kunt u 8 maart in uw woonplaats vieren. Met een abonnement op een schoonheidssalon regelt u een echte vakantie voor lichaam en geest. Een ontspannende massage met aromatische oliën, gezichtsmaskers, lichaamspakkingen, kapsels en haarstyling maken het des te leuker voor jullie twee, vooral omdat je kunt kletsen, het nieuws kunt bespreken en champagne kunt drinken tijdens je ontspannen schoonheidsbehandelingen. Een bezoek aan de salon, waar je nog mooier en frisser uit komt, zal je opvrolijken en je verlangen om de vakantie voort te zetten versterken.

Stap 4

Geen zin om naar een schoonheidssalon te gaan? Ga naar de sauna. Het is ook een enorm voordeel voor het lichaam - neem een stoombad en ontspan, gooi alle zorgen en onnodige gedachten van je af, verzorg je huid, drink geurige thee op kruiden en praat natuurlijk over alles in de wereld.

Stap 5

Als u deze dag in beweging wilt doorbrengen, om uw spieren te strekken na dagelijks zittend werk, dan vindt u geen betere plek dan een recreatie- en amusementspark. Als er zo'n mogelijkheid is, maak dan een ritje op de attracties, speel, doe mee aan feestelijke wedstrijden. Een bezoek aan de rollerdrome of schaatsbaan kan een interessant hoogtepunt van deze dag zijn.

Stap 6

Zoek het van tevoren uit - misschien organiseren paintballfans ergens aan de rand van je stad of op een speciale plek een gevecht. Doe mee - en dit vergeet je niet snel meer op 8 maart.

Stap 7

's Avonds kunnen jij en je vriend(in) naar een goed Chinees, Japans, Vietnamees, etc. restaurant gaan en zelf sushi of andere exotische gerechten bestellen. Simpel, maar niet triviaal. En je vindt er ongetwijfeld onderwerpen voor oprechte gesprekken.

Stap 8

En je kunt op deze dag nergens heen en niet lopen. Je kunt tenslotte een leuke vakantie thuis organiseren, iets lekkers hebben bereid met je vriend, je favoriete films hebben bekeken, hartelijk gelachen, de grappigste gebeurtenissen in je leven onthouden en een avond met waarzeggerij hebben.

Aanbevolen: