Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Vrouw?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Vrouw?
Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Vrouw?
Anonim

De hele dag aan het werk, familiemensen komen alleen 's avonds samen om te dineren en samen naar bed te gaan. Het is goed als het je lukt om met je partner te praten en je indrukken te delen, maar vaak is daar zelfs niet genoeg tijd voor. Het weekend staat in het teken van huiswerk en boodschappen voor de week. Om volledig te kunnen communiceren met hun lieve echtgenotes, hebben mannen vakantie nodig, bijvoorbeeld 8 maart.

Hoe breng je 8 maart door met je vrouw?
Hoe breng je 8 maart door met je vrouw?

Noodzakelijk

  • - bloemen en een cadeau;
  • - kant-en-klaar lekker eten en wijn.

instructies:

Stap 1

Spreek met je partner af dat je 8 maart samen doorbrengt, je ontvangt geen gasten en je gaat zelf naar niemand toe. Bekijk de poster van de stad voor die dag, misschien willen jij en je vrouw een advertentie voor een nieuwe film, toneelstuk of concert. Boek uw tickets van tevoren om uw vakantie verder te plannen.

Stap 2

Als niets je aandacht trekt, overweeg dan een feestelijk diner in een restaurant of café. Stellen die liever actief uitrusten, gaan naar de schaatsbaan of naar de landelijke manege. Gelukkige eigenaren van een zomerhuisje met kachel kunnen al op 7 maart de natuur in om het huis goed te verwarmen en te barbecueën.

Stap 3

Zelfs als je alleen thuis blijft, kun je een leuke vakantie hebben, communicerend met je geliefde. Een geschenk en bloemen wachten in de coulissen. Maak ondertussen massageolie en geurkaarsen klaar om uw partner 's ochtends met tederheid en genegenheid te verwennen.

Stap 4

Sla een voorraad wijn, heerlijk eten en nieuwe films in om niet afgeleid te worden door uw vrouw en niet te rennen achter wat ontbreekt. Verspil geen tijd met het bereiden van eten, zoek een goed café dat het bestelde eten bij je thuis kan bezorgen.

Stap 5

Breng de hele dag door in bed, zet een tafel met wijn en fruit ernaast en maak een gezellige babbel met je geliefde vrouw. Geef je over aan al haar grillen en vervul al haar verlangens. Speel voor de verandering eens samen computerspelletjes, lees een boek voor.

Stap 6

Maak een wandeling in de feestelijke avond van de stad voor een beetje beweging en een verfrissend hoofd. Koop een heldere bloem bij elke bloemenwinkel en kiosk die je onderweg tegenkomt en geef deze aan je vrouw - aan het einde van de wandeling zal ze een speciaal en uniek boeket hebben.

Stap 7

Beloof je partner dat je altijd zulke oprechte en warme dagen zult regelen, en niet alleen op 8 maart. Je geliefde heeft je elk uur en elke seconde nodig, net zoals jij haar nodig hebt. Vakanties komen veel minder vaak voor dan je zou willen. Maar het ligt in jouw macht om een sfeer van vreugde en geluk in huis te creëren, zodat elke dag in het gezin feestelijk is voor zowel man als vrouw.

Aanbevolen: