Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Man?
Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Man?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Man?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Een Man?
Video: Live Stream, посвященный 8 марта. Обсуждаем необходимость участия Димаша в Carpool Karaoke (SUB) 2024, April
Anonim

8 maart wordt traditioneel beschouwd als een vrouwenvakantie. Alleen nu voelt een meisje zonder vriendje zich op deze dag ongemakkelijk en eenzaam. Om Internationale Vrouwendag lang te herinneren, moet je het gewoon goed doorbrengen met je geliefde.

Hoe breng je 8 maart door met een man?
Hoe breng je 8 maart door met een man?

instructies:

Stap 1

Rust lekker uit aan de vooravond van de vakantie. Neem een ontspannend bad met zeezout en aromatische oliën en laat u een beetje weken. Maak vervolgens een gezichts- en haarmasker, reinig de huid en breng een vochtinbrengende crème aan.

Stap 2

Begin je ochtend met het kiezen van de juiste kleding. Bekijk je hele garderobe opnieuw - en kies de meest verleidelijke outfit die je jongeman de adem beneemt. Probeer het alleen niet te overdrijven, zodat u niet van verdorvenheid wordt beschuldigd.

Stap 3

Doe elegante en eenvoudige make-up. Reinig eerst je gezicht en breng daarna wat crème aan. Markeer je ogen met mascara en eyeliner, en verf je lippen met gewone glans. Als er oneffenheden of kleine onvolkomenheden in het gezicht zijn, maskeer deze dan met poeder of foundation. Verander je gezicht niet in een masker.

Stap 4

Ontmoet de jonge man en kies een plek om samen te blijven. Ben je in een romantische bui, ga dan naar een leuk café of restaurant. Dineer daar en trakteer elkaar op een mooie en exotische nacht van gepassioneerde liefde.

Stap 5

Voor meisjes die onlangs met een jonge man aan het daten zijn, zal het advies iets anders zijn. Ga met hem naar de film, ga in een café zitten of maak gewoon een wandeling in het park. Kom dan samen naar huis, luister naar muziek of kijk een film.

Stap 6

Als je van actieve rust houdt, ga dan gerust eens samen wandelen of picknicken. Vergeet niet om je goed voor te bereiden op zo'n vakantie, om niet te bevriezen en niet teleurgesteld te zijn.

Stap 7

Als je vrije financiën hebt, breng dan 8 maart door in het land van liefde en romantiek - in Frankrijk. Vroeger geloofde men dat gezamenlijke wandelingen in dit land liefhebbers jarenlang met elkaar verbinden, dus gebruik uw kans ten volle. Trouwens, tickets voor zo'n reis hebben nu een redelijke prijs, dus ga Europa veroveren.

Stap 8

Geniet van een lachdag als je leven plotseling saai en eentonig is. Vertel elkaar grappen, maak grappige figuren van plasticine en papier. Wees in het algemeen gewoon een beetje kinderachtig. Dit soort viering is alleen geschikt voor gevestigde stellen en mensen die al heel lang samenwonen, dus ga ervoor.

Aanbevolen: