Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Man?
Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Man?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Man?

Video: Hoe Breng Je 8 Maart Door Met Je Man?
Video: Live Stream, посвященный 8 марта. Обсуждаем необходимость участия Димаша в Carpool Karaoke (SUB) 2024, Maart
Anonim

Geschenken, warme woorden, meer aandacht - al deze feestelijke attributen kunnen weinig mensen onverschillig laten. Het is vooral prettig als die aandacht komt van een van de naaste mensen, namelijk van haar man. En ik wil echt dat 8 maart, doorgebracht met mijn man, een heldere gebeurtenis wordt en lang herinnerd wordt.

Hoe breng je 8 maart door met je man?
Hoe breng je 8 maart door met je man?

instructies:

Stap 1

Als je kinderen hebt, probeer dan met de oma's te regelen dat ze op deze dag de kinderen meenemen. In dit geval kunt u alle charme van deze vakantie voelen door deze alleen door te brengen met uw man.

Stap 2

8 maart vier je thuis met een romantisch diner voor twee. En als de meeste gerechten niet door de held van de gelegenheid worden bereid, maar door haar man, dan is het over het algemeen heerlijk. Verschillende lichte salades, cake, goede wijn, een boeket tulpen op tafel zorgen voor een feestelijke sfeer, die kan worden versterkt door aangename muziek of het kijken naar uw favoriete film.

Stap 3

Als je het diner niet kunt organiseren (je moet de kinderen ophalen of andere plannen hebt voor de avond), regel dan een feestelijke lunch of zelfs ontbijt. Als je man niet kan koken en je wilt het heft niet in eigen handen nemen, bestel dan eten bij een café met thuisbezorgd (bijvoorbeeld pizza of sushi) of beperk je tot koffie en thee met taarten. Het belangrijkste is tenslotte niet eten, maar de mogelijkheid om samen te zijn en je een echte koningin van de vakantie te voelen.

Stap 4

Je kunt "in de mensen" stappen en 8 maart vieren in een café of restaurant. In dit geval is het de moeite waard om vooraf een tafel te reserveren bij je favoriete restaurant, want er mogen op een feestelijke avond geen stoelen vrij zijn. Zo'n vrijlating zal je helpen geen tijd te verspillen aan koken en de tafel dekken, en geeft je de kans om je weer als een liefdevol en zorgeloos stel te voelen.

Stap 5

Als u en uw man van een actieve levensstijl houden, overweeg dan om zaken met plezier te combineren. Misschien is de beste manier om 8 maart te vieren een uitstapje buiten de stad, een uitstapje naar het zwembad of zelfs een gezamenlijke training in de sportschool. U kunt ook tennissen, bowlen, biljarten of paintballen.

Stap 6

Een geweldig alternatief voor het café is een bezoek aan de sauna, waar u kunt ontspannen en een geweldige tijd kunt hebben. Neem iets lekkers mee en geniet van elkaars warmte en gezelschap. Een kleine, gezellige kamer past bij je, spreek gewoon alles van tevoren af, want op vakanties op dergelijke plaatsen zijn er misschien geen lege stoelen.

Stap 7

Je kunt een van de hierboven genoemde opties implementeren, of je kunt er meerdere combineren, en dan duurt je 8 maart van 's morgens tot' s avonds. Om ervoor te zorgen dat de vrouwenvakantie 100% succesvol is, moet u van tevoren uw wensen aan uw man doorgeven met betrekking tot waar en hoe u het wilt besteden, maar wees voorbereid op geïmproviseerd, want dit is veel leuker en interessanter.

Aanbevolen: