Hoe Schrijf Je Kinderscripts Voor 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Kinderscripts Voor 8 Maart?
Hoe Schrijf Je Kinderscripts Voor 8 Maart?

Video: Hoe Schrijf Je Kinderscripts Voor 8 Maart?

Video: Hoe Schrijf Je Kinderscripts Voor 8 Maart?
Video: Omroep Tilburg Nieuws - 8 maart 2016 2024, Mei
Anonim

Op 8 maart wil elk meisje omringd worden door liefde, aandacht en zorg. Om op deze dag een ongewone, interessante en leuke vakantie voor kinderen te organiseren, is het beter om van tevoren te beginnen met het samenstellen van het evenementscenario om tijd te hebben om concertnummers en scènes, evenals geschenken voor te bereiden.

Hoe schrijf je kinderscripts voor 8 maart?
Hoe schrijf je kinderscripts voor 8 maart?

Noodzakelijk

  • - decoraties voor het decoreren van een zaal of klas
  • - opblaasbare ballonnen
  • - bloemen
  • - kleine souvenirs
  • - kostuums van ridders

instructies:

Stap 1

Kies een plaats waar het feest zal plaatsvinden. Als wordt besloten om de vrouwelijke helft in de klas of in de aula te vieren, is het noodzakelijk om van tevoren voor de versieringen te zorgen.

Stap 2

Versier de kamer met bloemen, slingers, handwerktentoonstellingen en meisjesambachten. Zo zal het mogelijk zijn om hun nauwkeurigheid, spaarzaamheid en bekwaamheid gunstig te benadrukken.

Stap 3

Koop ballonnen en blaas ze op. U kunt ook woorden van bewondering en felicitaties voor hen schrijven. Of doe het nog ongebruikelijker: maak notities met wensen, rol ze in buizen, stop ze in ballen en blaas ze vervolgens op. Met deze ballen kun je een soort wedstrijd bedenken, bijvoorbeeld de meisjes uitnodigen om de ballen op snelheid te laten barsten zonder hun handen te gebruiken, of in paren dansen, waarbij je de bal zonder de hulp van handen tussen jezelf en je partner vasthoudt. Vervolgens kunt u de kinderen uitnodigen om de wensen uit de notities voor te lezen.

Stap 4

Ontwerp een feestelijke muurkrant voor klasgenoten. Plak foto's van de meisjes op elkaar en vraag de jongens om mooie woorden voor hen te schrijven. Daarnaast kan dit nummer van de muurkrant ook interessante en informatieve informatie bevatten over de ontstaansgeschiedenis van de vrouwenvakantie.

Stap 5

Bereid een traktatie van tevoren voor. U kunt natuurlijk gewoon kant-en-klaarmaaltijden kopen of een verjaardagstaart bestellen. Het zal echter veel prettiger zijn voor meisjes om te beseffen dat alles is voorbereid door de handen en inspanningen van hun klasgenoten.

Stap 6

Op het concertprogramma staan onder meer wedstrijdopdrachten, het uitvoeren van gedichten, liederen en natuurlijk een discotheek. Je kunt een wedstrijd organiseren "Kom op, meiden", waarbij ze een tijdje bepaalde taken moeten uitvoeren (een knoop aannaaien of aardappelen schillen) om iedereen hun vaardigheden te laten zien. Het zal voor hen echter veel aangenamer zijn om zich op deze dag dames van het hart en prinsessen te voelen. Daarom, als je de jongens in ridderpantser kleedt, een komisch riddertoernooi organiseert, waarna de dames van het hart worden geselecteerd en de eed van trouw aan hen wordt afgelegd, zoals in de werken van Cervantes, zal dit hen zeker veel plezier doen meer en zal hen aangenaam verrassen.

Stap 7

Kondig daarna het begin van het bal aan, waar de jongens de meisjes uitnodigen om te dansen. Blijf tussen de dansen door wedstrijden houden en beloon de winnaars met bescheiden aandenkens.

Aanbevolen: