Hoe Bedenk Je Kinderscripts Voor 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Kinderscripts Voor 8 Maart?
Hoe Bedenk Je Kinderscripts Voor 8 Maart?

Video: Hoe Bedenk Je Kinderscripts Voor 8 Maart?

Video: Hoe Bedenk Je Kinderscripts Voor 8 Maart?
Video: Omroep Tilburg Nieuws - 8 maart 2016 2024, Mei
Anonim

Op Internationale Vrouwendag - 8 maart - wil iedereen, zonder uitzondering, de eerlijke seks, zelfs meisjes, meer aandacht voor zichzelf. Regel op deze dag een interessante vakantie voor de kinderen en om die te regelen moet je scenario's bedenken en bedenken voor 8 maart.

Hoe bedenk je kinderscripts voor 8 maart?
Hoe bedenk je kinderscripts voor 8 maart?

Noodzakelijk

  • - bloemen;
  • - Ballonnen;
  • - kleine souvenirs;
  • - decoraties voor het decoreren van een klaslokaal of hal;
  • - kostuums van ridders in kindermaten.

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een locatie kiezen voor de vakantie. Als je besluit om het in een schoolklas of aula te houden, zorg er dan voor dat je de kamer van tevoren inricht.

Stap 2

Versier het klaslokaal / de hal met slingers, bloemen, organiseer een tentoonstelling van meisjesambachten. U kunt dus hun spaarzaamheid, nauwkeurigheid, creativiteit gunstig benadrukken.

Stap 3

Koop en blaas magische ballonnen op, als je wilt, schrijf er felicitaties of gewoon mooie woorden op. Je kunt originaliteit tonen en notities maken met wensen, die in buizen moeten worden opgerold en in de ballen moeten worden gestopt. Blaas vervolgens de ballonnen op en houd een soort wedstrijd, waar je ze gebruikt. Je kunt jonge dames bijvoorbeeld aanbieden om snel ballen te laten barsten zonder hun handen te gebruiken of een paardans dansen, waarbij je de bal weer tussen partners houdt zonder handen te gebruiken. En daarna kunnen de ballen barsten of leeglopen en de wensen op de bankbiljetten hardop voorlezen.

Stap 4

Ontwerp een kleurrijke muurkrant voor de helden van de gelegenheid, plak foto's van meisjes op een groot vel Whatman-papier en laat de jongens warme woorden en wensen schrijven voor elk van hen of voor allemaal tegelijk. Het is niet overbodig om op 8 maart op de muurkrant een interessant artikel te plaatsen over de geschiedenis van het ontstaan van de feestdag.

Stap 5

Bereid de lekkernijen van tevoren voor. Natuurlijk kunt u kant-en-klare maaltijden kopen of een verjaardagstaart bestellen. Jonge schoonheden zullen echter nog meer blij zijn als alles wordt voorbereid door de handen van klasgenoten en hun ouders en leraren. Als u op uw evenement danst, probeer dan wel of niet veel lekkers te koken, zodat de kinderen niet tot last zijn bij het dansen, of een banket regelen na de disco.

Stap 6

Neem wedstrijden, poëzie voorlezen, liedjes zingen en natuurlijk een disco in het concertprogramma - kinderen zijn dol op plezier. Je kunt een wedstrijd voor meisjes organiseren, waarin ze worden gevraagd om snel aardappelen te schillen, een knoop aan te naaien, enzovoort. Hier is een nog origineler idee: een riddertoernooi organiseren, waarna de jongens de eed van trouw aan hun dames zullen afleggen, net als in het werk van Cervantes. En natuurlijk zorg je voor de kostuums van de ridders - spreek vooraf met het theater bijvoorbeeld hun huur af. Het kan ook geen kwaad om geschikte decoraties in de stijl van de Middeleeuwen in de hal te installeren. Meisjes zullen deze entourage erg leuk vinden.

Stap 7

Dan kun je meteen het begin van het bal aankondigen, de jonge ridders uitnodigen om hun dames uit te nodigen om te dansen. Blijf tussen de dansen door wedstrijden houden, presenteer de winnaars met souvenirs zodat de sfeer van plezier de meisjes de hele dag niet verlaat.

Aanbevolen: