Hoe Vier Je 8 Maart In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 8 Maart In Moskou
Hoe Vier Je 8 Maart In Moskou

Video: Hoe Vier Je 8 Maart In Moskou

Video: Hoe Vier Je 8 Maart In Moskou
Video: Ленинград — Не Париж 2024, April
Anonim

De meest favoriete feestdag voor vrouwen is natuurlijk 8 maart. Maar naarmate de tijd vóór de viering komt, gaan velen verloren, omdat ze niet weten hoe ze het moeten vieren. Eerder vierden ze 8 maart op het werk en bij familie, met de gebruikelijke felicitaties. En vandaag zijn verschillende originele soorten feesten populair geworden.

Hoe vier je 8 maart in Moskou
Hoe vier je 8 maart in Moskou

Noodzakelijk

humeur, geld, vrienden, geliefde

instructies:

Stap 1

Kies met wie je het wilt vieren. Welk programma verwacht, hangt ervan af. Je kunt het zo vieren:

Vier 8 maart met je geliefde. Romantiek speelt hier de hoofdrol. In dit geval komen wijn, geurkaarsen, bloemen, rozenblaadjes, dimlichten, flirterige glimlachen, lome blikken, enz. van pas. Dit alles hangt in grotere mate af van de jonge man, omdat hij dit alles voor zijn geliefde moet bieden.

Vier 8 maart voor een vrije vrouw. Waarschijnlijk zou elke vrije dame op deze feestdag veel plezier beleven, omdat ze in het middelpunt van de evenementen van het vrijgezellenfeest zou staan. En elke vrouw heeft het volste recht om zo'n cadeau voor zichzelf te maken.

c. Besteed 8 maart met winst. Als je besluit om op deze dag een echte vakantie voor jezelf te regelen, dan moet je zeker naar een schoonheidssalon, waar verschillende baden, maskers, massages, manicures, pedicures, styling, etc. op je wachten.

Vier 8 maart in het damesteam. Zoals de praktijk laat zien, wordt er op 8 maart een luid vrijgezellenfeest georganiseerd met dansmuziek, veel alcohol en roddels. De meisjes hebben plezier tot ze erbij neervallen, drinken "voor ons mooi", en aan het einde keren ze terug naar huis, waar ze worden begroet door hun geliefde mannen met een geduldige glimlach op hun gezicht (als 9 maart nog niet is gearriveerd) of enthousiaste katten en honden.

Vier de jeugd van 8 maart. De wet "ongebruikelijk en luidruchtig" werkt hier. In de meeste gevallen worden panden besteld, programma's opgesteld, etc. Het belangrijkste is om te onthouden hoe goed we een heel jaar hebben gelopen. De meisjes worden op verschillende manieren vermaakt: met de spelletjes "Twister", "Crocodile" of, in het algemeen, met een enorme mannelijke striptease.

Stap 2

Bepaal de plaats van het feest. Bestel een café, restaurant, tafel in een nachtclub, etc.

Stap 3

Denk na over het plan van het evenement. Bestel bijvoorbeeld een mannelijke striptease.

Stap 4

Feest vieren. Dit is het meest aangename en langverwachte item.

Aanbevolen: