Hoe Vier Je 8 Maart Met Je Gezin?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 8 Maart Met Je Gezin?
Hoe Vier Je 8 Maart Met Je Gezin?
Anonim

8 maart kan nauwelijks als een populaire feestdag worden beschouwd. Felicitaties van mannen zijn vaak formeel van aard, en saaie rijen bij bloemenwinkels bevestigen alleen maar dat de sterkere seks gewoon wordt gedwongen om de traditie te volgen. Ondertussen kan deze feestdag op een bijzondere manier gevierd worden, met dierbaren in de familiekring.

Hoe vier je 8 maart met je gezin?
Hoe vier je 8 maart met je gezin?

Noodzakelijk

  • - geld;
  • - bloemen.

instructies:

Stap 1

Weiger de gebruikelijke feesten met een overvloedige tafel en tv-kijken. Deze familieavonden regel je gemakkelijk in de reguliere weekenden. Ter ere van 8 maart, bedenk een interessant programma en deze vakantie zal niet langer een saai overblijfsel uit het Sovjettijdperk lijken. Probeer uw dag van tevoren te plannen, aangezien u mogelijk kaartjes, vervoer en andere middelen nodig heeft die voorafgaande voorbereiding vereisen.

Stap 2

Ondanks het feit dat mannen traditioneel op 8 maart huishoudelijke taken op zich nemen, probeer ervoor te zorgen dat er helemaal geen zaken zijn. Als u niet van plan bent het huis te verlaten, streef dan niet naar het creëren van de perfecte orde, maar laat alles zoals het is. Bestel je favoriete eten in het restaurant en breng de dag door met het kijken naar familiealbums, bordspellen en andere leuke activiteiten.

Stap 3

Regel een uitstapje buiten de stad. Aangezien het weer tijdens deze overgangsperiode uiterst zeldzaam is voor picknicks, gaat u naar een vakantiehuis of camping op het platteland. Reserveer vooraf en meld je aan voor eventuele lichte wellnessbehandelingen. Organiseer een familietoernooi in biljart of bowling, ga samen naar het zwembad, duik in de jacuzzi en dineer 's avonds in het restaurant.

Stap 4

Probeer tijdens deze vakantie familiewarmte en romantiek te combineren. Als je kinderen hebt, moet je 8 maart niet apart van hen vieren. Zelfs een wandeling door de stad in een aangepaste limousine kan een echt avontuur voor hen zijn. Tegelijkertijd mogen ouders champagne drinken en van elkaars gezelschap genieten.

Aanbevolen: