Zo Vier Je Victory Day Met Je Gezin

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Victory Day Met Je Gezin
Zo Vier Je Victory Day Met Je Gezin

Video: Zo Vier Je Victory Day Met Je Gezin

Video: Zo Vier Je Victory Day Met Je Gezin
Video: DE REDEN WAAROM WE NAAR DiT JUNGLE ZWEMBAD GAAN! 💦🛶🐯 | Bellinga Vlog #2233 2024, April
Anonim

Ondanks dat er elk jaar minder veteranen en ooggetuigen van de oorlog zijn, blijft Victory Day een belangrijke feestdag. Breng 9 mei door met uw gezin, doordrenkt met de sfeer van het verre 1945.

Zo vier je Victory Day met je gezin
Zo vier je Victory Day met je gezin

instructies:

Stap 1

Feliciteer alle leden van het huishouden met de Dag van de Overwinning. Vergeet niet om die familieleden te bellen die hebben deelgenomen aan de oorlog: voor hen is de aandacht op deze dag bijzonder waardevol. Maak alle gezinsleden bekend met de plannen die u moet uitvoeren. Trek je vakantiekostuums aan - dit zal jullie allemaal nog meer opvrolijken.

Stap 2

Ga naar sociale evenementen zoals bijeenkomsten, parades of veteranenbijeenkomsten. Deze dag moet gevierd worden door hulde te brengen aan de mensen die tegen de vijanden hebben gevochten. Laat de kinderen bloemen geven aan oorlogsveteranen. U hoeft echter niet lang op het evenement te blijven, anders wordt u moe en verliest u de wens om door te gaan met de vakantie. Om uw omgeving te diversifiëren, kunt u een korte tijd een café of attracties bezoeken.

Stap 3

Koop souvenirs voor kinderen met Victory Day-symbolen. Kleine gezinsleden moeten goed weten wat voor soort vakantie u viert. Stel daarom alles in het werk zodat ze doordrenkt zijn met de juiste sfeer.

Stap 4

De hoofdpersonen van deze dag zijn natuurlijk veteranen. Probeer een gelegenheid te vinden om te communiceren met ooggetuigen van oorlog en overwinning. Als je zulke familieleden niet hebt, zoek het dan van tevoren uit, misschien zijn er veteranen onder de buren. Als je de helden gaat bezoeken, vergeet dan niet om op zijn minst een symbolisch geschenk te kopen.

Stap 5

Maak er een feestje van in huis. Maar onthoud dat een gezinsvakantie ieder van u zou moeten raken, dus drink niet veel als u kinderen in huis heeft. Anders zullen ze in de toekomst deze dag behandelen zonder respect voor de veteranen en helden van de oorlog.

Stap 6

Bekijk een film met een militair thema. Probeer iets uit het klassieke genre te kiezen. Laat moderne interpretaties van die militaire gebeurtenissen voor een andere dag. Houd er bij het kiezen van een film rekening mee dat de afbeelding voor alle gezinsleden begrijpelijk moet zijn.

Aanbevolen: