Hoe Kies Je Een Trouwdatum Voor Een Gelukkig Huwelijk?

Hoe Kies Je Een Trouwdatum Voor Een Gelukkig Huwelijk?
Hoe Kies Je Een Trouwdatum Voor Een Gelukkig Huwelijk?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwdatum Voor Een Gelukkig Huwelijk?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwdatum Voor Een Gelukkig Huwelijk?
Video: طريقه عمل مفرش دائري للطاوله خطوه بخطوه بغرزه الاناناسه للمبتدئات والمحترفات 🍍🍍🍍الجزء الاول 2024, Mei
Anonim

Voor veel mensen zijn getallen en datums iets magisch, begiftigd met speciale krachten. Laten we ons in ieder geval de combinatie van vrijdag de 13e herinneren - deze datum wordt als fataal en ongelukkig beschouwd, en velen associëren het getal 13 met het dozijn van de duivel. Maar het is de moeite waard om alle slechte achter te laten bij het kiezen van een trouwdatum, zodat je huwelijk sterk en duurzaam is.

Hoe kies je een trouwdatum voor een gelukkig huwelijk?
Hoe kies je een trouwdatum voor een gelukkig huwelijk?

Een jaar kiezen voor een bruiloft

Onze voorouders hebben lang geloofd dat een huwelijk in een schrikkeljaar ongelukkig zou zijn. In de moderne wereld is een schrikkeljaar niet langer een belemmering voor een bruiloft. Veel pasgetrouwden zijn op hun hoede voor een schrikkeljaar, maar besluiten toch in deze periode te trouwen. Over het algemeen kun je volgens oude overtuigingen maar eens in de 4 jaar een bruiloft spelen. Wat betekent het? Direct na een schrikkeljaar (waarin het niet wordt aanbevolen om te trouwen) begint het jaar van de weduwe, het daaropvolgende jaar wordt beschouwd als het jaar van de weduwnaar. Het blijkt dat de optimale tijd voor een huwelijk slechts één op de vier jaar is. Natuurlijk geloven jonge mensen nu niet meer in dergelijke uitspraken, dus de datum van de bruiloft wordt gekozen op basis van hun eigen overwegingen.

Een maand kiezen voor een bruiloft

- Het wordt niet aanbevolen om deze maand te trouwen, omdat men gelooft dat het een vrouw eerder weduwschap belooft.

- een van de gunstige huwelijksmaanden. Februari-huwelijken worden als de sterkste en meest duurzame beschouwd.

- deze maand belooft de pasgetrouwden een lang afscheid van hun dierbaren.

- pasgetrouwden wordt afgeraden april te kiezen voor hun huwelijk. Huwelijken veranderen deze maand voortdurend. Het april-huwelijk wordt zwart-wit, wispelturig. In het gezinsleven van de echtgenoten die in april zijn getrouwd, zullen voortdurend rijke en gevarieerde gebeurtenissen aanwezig zijn.

- de laatste lentemaand, wanneer de natuur al in volle gang is met een verscheidenheid aan bloemen en kruiden. Maar volgens het populaire geloof brengt het huwelijk in mei ongeluk met zich mee - echtgenoten die in mei zijn getrouwd, zullen hun hele leven lijden.

- een goede maand voor een bruiloft. Het brengt geluk en voorspoed voor jonggehuwden gedurende hun hele leven.

- huwelijken van deze maand garanderen een rijk en leuk leven voor echtgenoten.

- een harmonieuze maand, geschikt voor het huwelijk, schenkt de huwelijksvereniging wederzijds respect en harmonie.

- geschikt voor diegenen die een afgemeten en rustig gezinsleven willen. Bruiloften in september brengen geluk en geluk.

- een mislukte huwelijksmaand, omdat het veel levensmoeilijkheden voor de pasgetrouwden garandeert.

- een uitstekende maand voor het huwelijk, belooft jonggehuwden rijkdom en geluk.

- een goede maand voor een bruiloft, brengt voorspoed en geluk met zich mee.

Het is vermeldenswaard dat de datum van de bruiloft niet zo'n belangrijk aspect is. Er zijn veel stellen die getrouwd zijn tijdens "slechte" maanden of schrikkeljaren. Ondanks de noodlottige data bleken deze huwelijken gelukkig en duurzaam te zijn. Voor een welvarend gezinsleven is het belangrijkste een liefhebbende en begripvolle persoon, en de datum en het jaar zijn secundaire dingen.

Aanbevolen: