Zo Vier Je Je Verjaardag Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Verjaardag Op Een Originele Manier
Zo Vier Je Je Verjaardag Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag Op Een Originele Manier
Video: Pippi Langkous 02 'Pippi gaat boodschappen doen' 2024, April
Anonim

Op zijn verjaardag analyseert de jarige vaak alles wat hem het afgelopen jaar is overkomen en doet hij een wens voor de toekomst. Om het volgende jaar in alle opzichten succesvol te laten zijn, moet het huidige zo origineel mogelijk worden ingevuld.

Zo vier je je verjaardag op een originele manier
Zo vier je je verjaardag op een originele manier

instructies:

Stap 1

Verwen uzelf en breng uw verjaardag door zonder gasten, familieleden en luidruchtige feesten. Ga naar een restaurant of club, ontspan en kom tot rust. Of je kunt zelf iets lekkers koken en het alleen opeten, zittend op de bank naar je favoriete films.

Stap 2

Als je kardinale beslissingen wilt, dan kun je op je verjaardag iets doen wat je nog nooit hebt gedaan. Het kan een parachutesprong zijn, duiken, naar een schiettent of tattooshop gaan, raften, etc. Dit is jouw dag en je bent vrij om te doen wat je wilt (uiteraard binnen redelijke grenzen). Maar in dit geval kun je niet zonder de morele steun van vrienden, dus het is het beste om deze dag met hen door te brengen.

Stap 3

Reis met je vrienden naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Het maakt niet uit waar je heen gaat: naar een andere stad, naar een afgelegen taiga, naar een dorp. Het belangrijkste is dat het interessant voor je is. Het is belangrijk om te onthouden dat als u besluit uw verjaardag op deze manier door te brengen, u een bepaald bedrag nodig heeft. Vergeet ook niet je navigator en je telefoon met meerdere simkaarten mee te nemen, zodat je in geval van nood hulp kunt krijgen.

Stap 4

Maak van je verjaardag een verkleedfeestje of bal. Ongebruikelijke kostuums helpen een feestelijke sfeer te creëren die u zich nog lang zult herinneren. Het is niet overbodig om een klein maar interessant scenario voor de avond te maken, waarin er wedstrijden, grappen en praktische grappen kunnen zijn. Vergeet niet alles te filmen met een videocamera, want deze dag moet nog lang herinnerd worden.

Stap 5

Als al het bovenstaande je niet gelukkig maakt, denk dan aan degenen die je het leven hebben gegeven. Breng je verjaardag door met je ouders, en je zult zowel hen als jezelf een plezier doen, want er is niets beter dan weer met hen aan tafel te zitten, zoals in een verre, verre jeugd.

Aanbevolen: