Een Afbeelding Kiezen Voor De Nieuwe

Een Afbeelding Kiezen Voor De Nieuwe
Een Afbeelding Kiezen Voor De Nieuwe

Video: Een Afbeelding Kiezen Voor De Nieuwe

Video: Een Afbeelding Kiezen Voor De Nieuwe
Video: 📍🇱🇻 Letlandreis 2017 2024, Mei
Anonim

"Als je het nieuwe jaar viert, dus je zult het uitgeven" horen we deze uitdrukking elk jaar, maar is het waar? Dit is in ieder geval een feestdag, en op feestdagen wil je er altijd bovenop zitten. In het nieuwe jaar zijn er verschillende regels: wat zijn de beste kleuren om te kiezen, make-up en sieraden.

Een afbeelding kiezen voor de nieuwe 2017
Een afbeelding kiezen voor de nieuwe 2017

Om de Red Fire Rooster in 2017 te plezieren, moet je kiezen voor felle kleuren. Ongetwijfeld komt rood eerst, gevolgd door al zijn tinten van bordeaux tot roze, dan oranje en geel. Wat betreft de kledingstijl zelf, dan is hier alles geschikt - jurken, rokken, blouses, broeken, overalls. Het belangrijkste in uw afbeelding is elegantie.

Beeld
Beeld

Hetzelfde geldt voor de mannelijke helft. In het nieuwe jaar moet je de voorkeur geven aan een stijlvolle broek en een trui dan een gewone jeans en je favoriete T-shirt. Zorg van tevoren voor je outfit, zodat je er niet casual uitziet.

Beeld
Beeld

Accessoires moeten dienovereenkomstig worden afgestemd. Of het nu een ketting met oorbellen is, een stijlvolle haarband met steentjes of een armband. Alles moet in harmonie zijn. Probeer op te vallen, maar blijf vrouwelijk. Voor mannen - horloges, manchetknopen, een rode stropdas.

Verzinnen. Waarschijnlijk het eerste waar je aan dacht: rode lippen? Als je een fan bent van rode lippenstift, dan is dit jouw tijd. Maar vergeet niet dat u, wanneer u zich op de lippen concentreert, uw ogen niet fel moet schilderen. Denk na en kies of je je op de lippen of op de ogen wilt concentreren. Te lichte make-up zal niet op zijn plaats zijn en helemaal niet elegant en vrouwelijk.

Aanbevolen: