Cadeaus Voor 8 Maart Collega's

Cadeaus Voor 8 Maart Collega's
Cadeaus Voor 8 Maart Collega's

Video: Cadeaus Voor 8 Maart Collega's

Video: Cadeaus Voor 8 Maart Collega's
Video: Букет из конфет на 8 марта. Подарок для женщины своими руками☆ Bouquet of sweets waiting for a woman 2024, Mei
Anonim

Een paar weken voor deze vakantie sluiten alle mannen op kantoor zichzelf op in het kantoor met hun baas en bespreken iets heftigs, levendig gebarend. Natuurlijk komt de eerste voorjaarsvakantie eraan en dat vraagt aandacht voor elke vrouw op kantoor. Wat collega's geven op 8 maart?

Cadeaus voor 8 maart collega's
Cadeaus voor 8 maart collega's

Een goed cadeau dat zeker een beroep zal doen op degenen wiens kantoor vol vrouwen is, is een koffiezetapparaat, waterkoker of magnetron. Het zal voor iedereen aangenaam en nuttig zijn, zonder uitzondering.

Beeld
Beeld

Als er niet veel meisjes op kantoor zijn, kun je ze allemaal een boeket bloemen of een fles goede alcohol geven. Het is vermeldenswaard dat het beter is om rode wijn of likeur te kiezen - deze drankjes worden door de meeste vrouwen goedgekeurd.

Ook worden dagboeken en stijlvolle notitieboekjes gebruikt. Deze dingen zijn altijd nodig, maar de tijd om ze te kopen kan behoorlijk moeilijk zijn om toe te wijzen.

Als je de teamgeest wilt ondersteunen, kun je T-shirts voor meisjes bestellen met merkslogans. Laat het niet zijn “we zijn drie keer goedkoper dan onze concurrenten”, maar een soort kantoorkreet of een lokale grap. T-shirts kunnen worden vervangen door cirkels, magneten, flitskaarten.

Als cadeau voor 8 maart zijn handzeep, natuurlijke bodyscrubs, zoutbadballen geschikt. Vrouwen zijn altijd blij met zulke dingen.

Het jonge en actieve team werkt met plezier, maar ze zijn nog meer blij met de feestdagen! Als je veel meisjes op je kantoor hebt, is het vrij duur om ze allemaal een goed cadeau te geven, dus concentreer je op de sfeer die op deze lentedag zal heersen. Verras je vrouwelijke collega's. Aan de vooravond van de vakantie kun je een muurkrant bouwen op een vel Whatman-papier. Je kunt er foto's van een gezamenlijke vakantie op plaatsen, zinnen van je collega's die gevleugelde zijn geworden, zakelijke grappen. 's Ochtends word je geladen met positieve emoties, zodat de hele dag gemakkelijk en natuurlijk verloopt.

Kom een half uur eerder naar kantoor en verander de screensavers op je computers, laat het niet de gebruikelijke bergen zijn, maar heldere bloemen en gefeliciteerd. Een kleinigheid, maar de meiden zullen blij zijn!

Beeld
Beeld

Het is handig om het kantoor met ballonnen te versieren. Je kunt van rode ballonnen een groot getal 8 maken en deze op de meest opvallende plek plaatsen, en ballonnen gevuld met helium bij de werkplekken van je collega's plaatsen.

Aan het einde van de werkdag kun je thee drinken met een taart en felicitatiebrieven-grappen uitdelen aan collega's. Bijvoorbeeld "office smile" of "miss long legs". Tot slot, zet de vrouwen zelfgemaakte kronen van papier op (je hebt tenslotte koninginnen vandaag) en je kunt naar huis gaan.

Kantoorvakanties, doordacht tot in het kleinste detail, maken het team vriendelijk, samen kunnen ze elk probleem oplossen!

Aanbevolen: