7 Ongewone Cadeaus Voor 8 Maart

Inhoudsopgave:

7 Ongewone Cadeaus Voor 8 Maart
7 Ongewone Cadeaus Voor 8 Maart

Video: 7 Ongewone Cadeaus Voor 8 Maart

Video: 7 Ongewone Cadeaus Voor 8 Maart
Video: Настя распаковывает подарки со дня рождения 2024, Mei
Anonim

8 maart is een prachtige lentedag, wanneer mannen hun liefde uiten aan vrouwen die dicht bij hen staan. Iedereen heeft een moeder, velen hebben een zus, vriendin, dochter, vrouw - en ze verwachten allemaal een geschenk van hun dierbaren op deze dag. Een man wil bezorgdheid tonen, maar het kiezen van een cadeau is niet zo eenvoudig.

7 ongewone cadeaus voor 8 maart
7 ongewone cadeaus voor 8 maart

Bloemen - verplicht

Ongeacht welke cadeaus er gegeven moeten worden, bloemen voor een cadeau zijn een must. Het boeket moet worden gekozen afhankelijk van de smaak van de vrouw zelf. Het is niet nodig om je te concentreren op de hoge kosten en pracht, onthoud welke bloemen ze leuk vindt. Of vraag het van tevoren.

Beeld
Beeld

Zeven originele cadeau-ideeën voor 8 maart

1. Het origineelst is zelfgemaakt

Als je een speciale intimiteit hebt met de vrouw aan wie je een cadeau wilt geven, is iets schattigs, handgemaakt het beste. Ansichtkaart, applique, tekening in een frame.

Je kunt een vintage pakket samenstellen voor een onmisbaar boeket bloemen, of je kunt een vrouw labelen voor een fles goede wijn. Gedichten of een lied zullen het doen. Fantasy is hierin uw trouwe assistent. En laat het geschenk een beetje onbeholpen zijn, het zal het belangrijkste bevatten - een deeltje van de ziel.

2. Lunch (of romantisch diner) met je eigen handen

Elke man is een geweldige kok. Deze banaliteit kan worden belichaamd in een volledig niet-triviaal geschenk door een diner voor een naaste vrouw te bereiden uit haar favoriete gerechten of, als dit je geliefde is, een romantisch diner met een boeket en bij kaarslicht.

Het belangrijkste geschenk hier is uw zorg, toewijding, liefde en natuurlijk een ontspannen gesprek met dierbaren tijdens een maaltijd. En dit is altijd een geweldige kans om de warmste woorden te zeggen en te genieten van rust en comfort.

3. Chinese bellen

Zo'n geschenk is een breekbaar, maar zeer sterk Chinees amulet tegen onaardige gedachten, verdriet en woede. Bellen zijn er in verschillende soorten en vormen. Ze kunnen aan het plafond, in de tuin (als het een privéwoning is) of op het balkon worden opgehangen.

Beeld
Beeld

Door de beweging van de lucht stoten ze "windgong" uit - stille, aangename iriserende geluiden. Zelfs als degene aan wie je ze geeft niet in amuletten gelooft, zal ze zeker de esthetiek van het geschenk waarderen. Er zijn

bamboe, glas, ijzeren "bellen", ze hebben een ander geluid. Het is beter om geen glas te kopen - het kan breken. Bamboe heeft het stilste en zachtste geluid.

4. Cadeaubonnen

We leven in het tijdperk van internet en zelfs aankopen vinden steeds meer plaats in de uitgestrektheid van het netwerk. Het is niet moeilijk om gewone cadeaus te kiezen op themasites, maar hebben we iets ongewoons nodig?

Veel schoonheidssalons hebben regelmatig acties met cadeaubonnen, vooral voor feestdagen zoals 8 maart. Een vrouw vrije tijd geven, die ze aan haar geliefde werk kan besteden, zonder aan iets anders te denken, is een uiting van zorg.

Maar wees tactvol! Een certificaat voor het bijwonen van een massage, het kopen van cosmetica, het bezoeken van een boetiek is een goed idee, maar een uitnodiging voor een schoonheidsspecialiste of kapper-make-up artist kan door een vrouw worden gezien als uw ontevredenheid over haar uiterlijk.

5. Haar portret

Kies de beste foto van degene die je wilt behagen en ga gerust naar de dichtstbijzijnde fotostudio. Leg je taak uit aan de meesters. Als er een werkplaats in de stad is voor het maken van de meest modieuze pop-upportretten van foto's van vandaag, ga daar dan gerust heen.

Vrouwen houden van spiegels - en een muurportret is nog beter. Correct bewerkt, met een stijlvolle lijst naar keuze, zal het uiterlijk op 8 maart zijn schoonheid voor altijd behouden in de vorm van een niet-triviaal geschenk. En natuurlijk bloemen.

6. Antistresskussen

Het moderne snelle leven stelt een vrouw voortdurend voor veel uitdagingen. Vermoeidheid bouwt zich op, stemming bederft, soms is de gezondheid zwak. Maar niet iedereen weet hoe aangenaam een kleine uitvinding kan zijn - een kussen gevuld met speciale massagekorrels.

Beeld
Beeld

Het verlicht vermoeidheid, hoofdpijn en een slecht humeur. Het is zeer comfortabel. Alle soorten kussens zijn gemaakt in een grappige en schattige vorm - je hoeft alleen maar degene te kiezen die de vrouw zeker leuk zal vinden.

7. Reis!

Weet je nog waar ze heen wilde, wat te zien? Probeer een kaartje voor die plaatsen te bemachtigen, ook al zal de reis na een tijdje plaatsvinden. De verwachting van het goede is een grote emotie die je zal opvrolijken en je zal dwingen te glimlachen, zelfs als je verdrietig bent.

Als je niet de mogelijkheid hebt om dure tours te kopen, wees dan niet te lui om op internet te zoeken naar de zogenaamde "Weekend Tours". Dit is de beste manier om te ontsnappen aan het dagelijkse werk, opgehoopte vermoeidheid te verlichten, een duik te nemen in een andere wereld. Psychologen raden korte reizen aan om veel levensproblemen op te lossen en stress te verlichten.

Aanbevolen: