Zal Het Jaar Van De Vuuraap Gemakkelijk Zijn?

Zal Het Jaar Van De Vuuraap Gemakkelijk Zijn?
Zal Het Jaar Van De Vuuraap Gemakkelijk Zijn?

Video: Zal Het Jaar Van De Vuuraap Gemakkelijk Zijn?

Video: Zal Het Jaar Van De Vuuraap Gemakkelijk Zijn?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Op 8 februari 2016 kwam het jaar van de Vuuraap tot zijn recht. De aap roept meestal positieve associaties op als je je hem voorstelt in een circusarena of op de schouder van een strandfotograaf. Een grappig dier kopieert gemakkelijk menselijk gedrag, waardoor je onwillekeurig moet glimlachen. Hetzelfde zijn de vertegenwoordigers van dit teken.

Zal het jaar van de Vuuraap gemakkelijk zijn?
Zal het jaar van de Vuuraap gemakkelijk zijn?

Met externe aantrekkelijkheid kunnen ze gemakkelijk de positie van de tegenstander betreden en hem voor zich winnen. De gevatte, charmante Aap weet echter altijd precies wat hij wil.

Wat het jaar 2016 zal zijn voor elk van de tekens van de oosterse horoscoop, hangt af van hun activiteit, creativiteit en mate van enthousiasme, omdat de aap geen verveling en stagnatie in het bedrijfsleven tolereert. We moeten klaar zijn voor razendsnelle veranderingen, nieuwe kennissen, reizen. Dit teken begunstigt juist degenen die klaar zijn om hun doel te bereiken, of het nu gaat om verhuizen, een carrièreladder verhogen of trouwen. Het vuurteken belooft dramatische veranderingen in het leven als je doelbewust naar deze veranderingen toe beweegt.

Degenen die er niet klaar voor zijn, voelen misschien niet de aanwezigheid van de invloed van de Aap in het leven. Wellicht zal dit een negatief effect hebben in de vorm van verslechtering van de gezondheid, waar astrologen anno 2016 adviseren goed op te letten. Natuurlijk ergeren velen zich aan het feit dat het jaar een schrikkeljaar is. Maar alles hangt af van onze houding ten opzichte van dit feit. Ik moet zeggen dat alle voorgaande jaren van de Aap ook schrikkeljaren waren. Omdat de Aap onvoorspelbaar is en zijn acties vaak chaotisch zijn, is het mogelijk om zowel positieve als negatieve neigingen waar te nemen in verschillende avonturen van dit teken.

Zo werd 1956 gekenmerkt door een dooi na de heerschappij van Stalin, in 1944 werd de blokkade van Leningrad doorbroken, in 1980 in Moskou en in 2004 in Athene werden de meest massale moderne Olympische Spelen gehouden. In 1812 brak de oorlog uit met Napoleon, experts hebben de neiging om het jaar 1860 te vergelijken met de huidige acties van Frankrijk met betrekking tot Syrië. In 1968 braken er studentenrellen uit in Frankrijk. 1992 viel in het post-Sovjet-perestrojka-tijdperk, toen de wereldwijde economische veranderingen begonnen. Of ze op dat moment gunstig verslaan, is een betwistbaar punt. Dit alles bevestigt alleen maar dat je klaar moet zijn voor de veranderingen en grillen die het jaar van de Vuuraap belooft.

Aanbevolen: