Hoe Maak Je Een Poster?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Poster?
Hoe Maak Je Een Poster?

Video: Hoe Maak Je Een Poster?

Video: Hoe Maak Je Een Poster?
Video: Word - Poster maken 2024, Mei
Anonim

Een mooie vakantieposter kan de muren van elke school of andere onderwijsinstelling versieren. Dit is een geweldige manier om een van je medestudenten of collega's te feliciteren met een belangrijke gebeurtenis in zijn leven. Je kunt op verschillende manieren en met verschillende materialen tekenen en er zijn veel technieken. We zullen je er een paar vertellen, zodat de opgedane kennis je zal helpen een kleurrijke en oogstrelende poster of muurkrant te maken.

Een kleurrijke poster maken is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe
Een kleurrijke poster maken is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe

instructies:

Stap 1

Kinderen zijn dol op viltstiften, dus het is beter om er een "kinderposter" mee te tekenen. Plaats gewoon accenten voor deze zwarte kleur. Deze techniek is perfect voor het tekenen van een grote poster. Anders loopt uw foto het risico een grote gespikkelde plek te worden. Verf over de zwarte omtreklijnen van de tekening met een zwarte viltstift of stift.

Stap 2

Gouache. Deze verf wordt vaak "posterverf" genoemd. De kleuren zijn rijk en rijk en verspreiden zich niet. Het is gemakkelijk te schilderen met gouache. En als je per ongeluk over de contour loopt, dep je de vlek gewoon met een servet en wis je hem uit met een gum.

Stap 3

Potloden zijn perfect voor aspirant-kunstenaars. Hun sporen kunnen indien nodig gemakkelijk worden gewist en het veranderen van de druk zal de kleur rijker of doffer maken. Gebruik donkere en heldere kleuren om elementen met een zwarte omtrek te schilderen. En probeer binnen lichte kleuren te gebruiken, maar met grote druk. Door nu met uw vinger over de sporen van de potloden te wrijven, kunt u de kleur egaler maken.

Stap 4

De jongste kunstenaars zullen blij zijn met potloodpoeder. Met poeder kun je zonder problemen een grote tekening met veel elementen inkleuren. Om het voor te bereiden, schraapt u verschillende kleuren potloodstiften met een mes. Doop watten in het resulterende poeder en breng kleuren aan op de tekening met behulp van watten. Wees bij het gebruik van deze techniek niet bang om uit de contouren te kruipen. Om de afbeelding duidelijker te identificeren, kan deze met een donkere viltstift of stift langs de contouren van de elementen worden getekend. Overigens is het potloodpoeder gemakkelijker aan te brengen op papier en papier als ze van tevoren zijn "verkreukeld" met een harde gum of fijn schuurpapier.

Stap 5

Als je aquarelhelmen gebruikt om posters te schilderen, kun je je een professionele kunstenaar voelen. Delicate en levendige tekeningen worden verkregen door te schilderen met aquarellen. Zorg ervoor dat u een palet gebruikt om verf te mengen. Breng doorschijnende verf aan op de tekening vanuit het palet. En laat dan je penseel goed weken en maak een paar dompelbewegingen, waarbij je veel stippen verf op de tekening plant. Deze punten vloeien van de ene naar de andere en verspreiden zich over de hele tekening. Dit voorkomt dat het papier "te nat" wordt. Als de tekening helemaal droog is, trek je de contouren over met een viltstift.

Aanbevolen: