Hoe Leuk Is Het Om 1 April Te Vieren

Hoe Leuk Is Het Om 1 April Te Vieren
Hoe Leuk Is Het Om 1 April Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om 1 April Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om 1 April Te Vieren
Video: 15 BESTE GRAPPEN VOOR JE VRIENDEN 2024, Mei
Anonim

1 april is een prachtige lentedag waarop de Internationale Dag van de Lach wordt gevierd. Het wordt ook wel de Fool's Day genoemd, omdat het op deze feestdag is dat je grappen kunt en moet maken met je vrienden en kennissen.

April Fool's Day
April Fool's Day

Er zijn een groot aantal grappen waarmee een persoon kan opvrolijken en hem de hele dag met een positieve stemming kan opladen. Natuurlijk reageren verschillende mensen anders op bepaalde grappen en plezier. Hoe ze correct te kiezen om een persoon niet te beledigen of boos te maken? Het is noodzakelijk om rekening te houden met de aard en sociale status van uw collega, familielid of buurman.

Allereerst moet een aprilgrap ongevaarlijk en zo geloofwaardig mogelijk zijn voor de gesprekspartner om te geloven. Ook mag de uitdrukking op het gezicht van de joker niet leiden tot een voorbereide rally. Daarom mag u in geen geval van tevoren glimlachen. Dit is vaak best lastig om te doen. Er is talent voor nodig.

Voor een opgewekte en niet beledigde collega is een grap over zijn leiderschap "op het tapijt" te noemen best geschikt. Natuurlijk wordt er in feite geen berisping verwacht, maar de persoon zal het waarschijnlijk geloven en neerslachtig naar het kantoor van de baas gaan in afwachting van de berisping.

Jongeren bedenken ingewikkelde streken, die soms erg aanstootgevend zijn. Maak in geen geval grappen over de gezondheid van uw vrienden en geliefden. Het is verstandiger om van tevoren na te denken over alle opties waarmee je plezier kunt hebben op 1 april. Glimlach vaker, want een glimlach verlengt het leven en beschermt het menselijk lichaam tegen vele ziekten en depressies.

Aanbevolen: