Hoe Vier Je 40 Jaar Bijgelovig Persoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 40 Jaar Bijgelovig Persoon?
Hoe Vier Je 40 Jaar Bijgelovig Persoon?

Video: Hoe Vier Je 40 Jaar Bijgelovig Persoon?

Video: Hoe Vier Je 40 Jaar Bijgelovig Persoon?
Video: Redenen om 40 jaar niet te vieren 2024, April
Anonim

Zelfs de oude Pythagoreeërs aanbaden het getal "40", aangezien het een symbool van leegte en volledigheid was. Een symbool van de dood, met andere woorden. De bijgelovige inwoners van Oost- en Centraal-Azië sluiten het getal "40" zelfs bij het tellen uit - ze beschouwen het als "fataal", wat de dood tot gevolg heeft. Tegenwoordig moet de menselijke geest plaats maken voor rationalisme en niet voor lege zelfhypnose. Maar hoe kom je hieraan?

Hoe vier je 40 jaar bijgelovig persoon?
Hoe vier je 40 jaar bijgelovig persoon?

Hoe vier je je 40e verjaardag

Waarom blijven sommigen, in tegenstelling tot de rede, geloven in tekens zoals degene die "een verbod oplegt" op de viering van de veertigste verjaardag? Omdat de irrationele component in elke persoon plaatsvindt. De verscheidenheid aan redenen die het nummer "40" op de lijst met dodelijke redenen hebben geplaatst, is onredelijk.

Alle mystiek rond het getal "40" heeft geen basis. Kaarten, astrologie, oude legendes en heldendichten - zijn dit dingen die de menselijke geest zouden moeten beheersen?

Je kunt je verjaardag vieren. Het is zelfs nodig, geloof me. Elk bijgeloof is gebaseerd op zelfhypnose, dus de eerste stap is eenvoudigweg het geloof in dit voorteken op te geven. Miljoenen mensen over de hele wereld leven in vrede en vieren hun veertigste verjaardag.

Als de situatie volkomen hopeloos bleek en het vertrouwen in het voorteken bleef bestaan, hoewel er een verlangen was om uw vakantie te vieren, dan kunt u de volgende aanbevelingen gebruiken:

Vier geen verjaardag, maar een belangrijke gebeurtenis: het begin van het jachtseizoen, de overwinning van je favoriete team … Diep van binnen zal een persoon begrijpen dat hij een verjaardag viert, maar formeel zal het geen verjaardagsfeest zijn voor ook de mensen om hem heen. Het belangrijkste is om jezelf te dwingen het te geloven.

Herformuleer het feest - vier niet veertig jaar, maar neem afscheid van het 39e jaar van je leven.

Vier je 40e verjaardag op een andere dag. Het is gebruikelijk om de viering uit te stellen naar het volgende weekend. Formeel, zelfs als je in een teken gelooft, zal het niet werken.

Wat gebeurt er als je je 40e verjaardag viert?

Het antwoord kan overweldigend zijn … Er zal niets gebeuren! Ja precies.

Een interessant feit is dat, hoewel er in het christendom ook een bijgeloof wordt geassocieerd met het getal "40", veel priesters, aartspriesters of religieuze leiders gewoon lachen als ze worden gevraagd of ze hun veertigste verjaardag willen vieren.

"Alle problemen zitten in het hoofd" - als je gelooft dat het getal "40" het pad naar de vergetelheid is in de onderwereld van Hades, is dat misschien ook zo voor jou.

Aanbevolen: