Verjaardag Cadeaus

Verjaardag Cadeaus
Verjaardag Cadeaus

Video: Verjaardag Cadeaus

Video: Verjaardag Cadeaus
Video: MIJN VERJAARDAG CADEAUS 🎈 | Femke Meines 2024, Mei
Anonim

Cadeaus zijn altijd erg moeilijk. Zelfs voor naaste mensen is het kiezen van een geschenk een echt probleem. Wat kunnen we zeggen over alleen kennissen? Er zijn echter een aantal richtlijnen om u te helpen raden met een verjaardagscadeau.

Verjaardag cadeaus
Verjaardag cadeaus

Mensen kiezen verjaardagscadeaus op verschillende manieren. Sommigen geven de voorkeur aan geschenken die nuttig zijn voor het huishouden, sommigen geven souvenirs en snuisterijen. En sommige bijzonder praktische mensen regelen liever een verhoor met verslaving aan de toekomstige jarige voordat ze naar de winkel gaan. Heel vaak rechtvaardigt deze aanpak zichzelf en wordt de jarige (held van de dag) gedwongen om toe te geven wat hij graag van je zou willen ontvangen.

Bij kleine kinderen werkt dit echter niet en dan moet je zelf maar raden. Belangrijk: probeer geen praktische spullen te geven zoals babyborden, tepels, kleding. Het is onwaarschijnlijk dat u raadt hoe ouders op zo'n geschenk zullen reageren. Geef speelgoed, rammelaars, leerzame vloerkleden, maar dan wel van de hoogste kwaliteit.

Oudere kinderen kunnen al aangeven wat ze willen. En als er geen manier is om te vragen of de dromen van het kind er fantastisch uitzien, geef dan iets ontwikkelingsgericht, passend bij de leeftijd van het kind: een set voor creativiteit, een leerspeelgoed en dergelijke. Zoiets blijft zeker niet rondslingeren. Trouwens, voordat je iets voor een kind koopt, neem dan contact op met de verkoper voor de leeftijd waarvoor dit item is bedoeld.

Het is moeilijk te raden met een cadeau voor een tiener als het gaat om een abstracte tiener. Vraag daarom bij het kiezen van een cadeau aan de jonge man of het meisje zelf wat ze graag cadeau zouden willen krijgen. Welnu, als zo'n mogelijkheid er niet is, doneer dan geld. De leeftijd van 14-16 veronderstelt al de aanwezigheid van bepaalde behoeften, waarvan de bevrediging onmogelijk is zonder een bepaald bedrag op zak. Bijvoorbeeld een date met een vriend in een sushibar.

Maar het is beschamend voor een volwassen, succesvol persoon om geld te geven voor een verjaardag. Hier moet je "door het terrein navigeren". Of, nogmaals, onderwerp de jarige aan een ondervraging met een verslaving a la "wat moet ik je geven?"

Nou, als alles echt slecht is, en een vriend komt er vanaf met zinnen als "niets nodig, kom gewoon - ik trakteer je op thee", geef hem dan een indruk. Tegenwoordig hebben veel steden agentschappen die 'ervaring als een geschenk'-services bieden. Bovendien kunnen de indrukken heel verschillend zijn: een vlucht in een heteluchtballon, een bezoek aan de spa, een theeceremonie, een dansles, het besturen van een vliegtuig, een fotografieles, een yogasessie met een persoonlijke instructeur of onderwatervissen. Je hoeft alleen maar een certificaat voor het gekozen avontuur te kopen en het aan de jarige te presenteren. En hij zal zelf het moment kiezen om uw geschenk te gebruiken.

En nog een belangrijk punt waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van geschenken. Geef een professionele visser nooit een uitrusting: haken, hengels, molens en meer! De enige uitzondering kan zijn als u ook een professionele visser bent. Dezelfde regel geldt voor elke andere hobby. Als je zijn hobby niet deelt met de jarige, is het beter om niet te proberen te behagen met een geschenk dat verband houdt met zijn interessegebied. Je kunt het niet raden.

Aanbevolen: