Hoe Een Privéhuwelijk Te Vieren?

Hoe Een Privéhuwelijk Te Vieren?
Hoe Een Privéhuwelijk Te Vieren?

Video: Hoe Een Privéhuwelijk Te Vieren?

Video: Hoe Een Privéhuwelijk Te Vieren?
Video: Salade Zo Vers Voor De Winter. Het zal zo heerlijk zijn om in de winter open te gaan. 2024, Mei
Anonim

Bruiloften pieken in de zomer. En een van de meest populaire opties zijn intieme bruiloften.

Hoe een privéhuwelijk te vieren?
Hoe een privéhuwelijk te vieren?

Bovendien gaat het niet alleen om hun efficiëntie. Een kleine bruiloft is een gezellig gesprek tussen “vrienden”. En als je serieus bent over het voorbereiden van je bruiloft in kleine kring en nadenkt over alle details van het evenement, wordt deze dag zeker de gelukkigste dag van je leven! Ideeën nodig? Ze zijn van jou!

Een plaats kiezen voor het feest

Een uitstekende optie is om een mooi huisje buiten de stad te huren. Als uw budget krap is, is een klein, gezellig café voldoende. Tijdens de warmere maanden kun je een buitenbruiloft organiseren - in de datsja of op een camping in de buurt.

Je eigen appartement is de minst geschikte plek, omdat het geen plechtigheid aan het evenement toevoegt, buren misschien niet tevreden zijn met het lawaai en je zelf voor de feesttafel moet zorgen.

Rollen verdelen

Voor een feest voor 10 personen wordt de toastmeester meestal niet uitgenodigd. Denk daarom van tevoren na over wie en hoe de gasten gaat entertainen, zodat de vakantie niet saai wordt. De rol van de gastheer van het banket kan worden aangeboden aan een vriend of vriendin door met hen te bespreken wat je zou willen (om de eerste toast te maken, je liefdesverhaal te vertellen, een dans voor de jongeren aan te kondigen, te bedenken hoe je de pauzes, enz.). Waarschuw elke gast dat u graag hun wensen, felicitaties, "zakelijke" verhalen wilt horen. Vergeet niet om toe te voegen dat het hun optreden is waar je met spanning op wacht, dan zullen mensen proberen zich goed voor te bereiden.

We versieren een prachtige fotozone

Gewoonlijk nodigen pasgetrouwden een fotograaf uit voor een fotosessie - een wandeling van een paar uur na registratie. Maar als je zorgt voor een fotozone met wat versieringen op de locatie (blader door tijdschriften, bekijk foto's op internet), dan kun je je gasten en jezelf originele foto's geven. Zorg voor de heldere verlichting van het gebied, goede techniek, kijk naar de onderwerpen om te poseren.

Entertainment plannen

  • Kies de muziek waarop de gasten zich zullen verzamelen en ga aan de tafels zitten - dit is belangrijk om een aangename sfeer te creëren.
  • Maak een diavoorstelling met uw foto's. Laat de dia's de hele vakantie op het scherm draaien en creëer een romantische sfeer.
  • Universeel entertainment voor elk gezelschap - karaoke (we stellen een playlist samen van de favoriete nummers van de aanwezigen) en dans (zorgen voor passende muziek).
  • De beste wedstrijden zijn drinken. U kunt bijvoorbeeld een wedstrijd houden voor de kortste en meest nauwkeurige beschrijving van een pasgetrouwd stel of een wedstrijd "Wie kent de bruid, bruidegom beter?" (u moet een lijst met vragen opstellen), of gasten uitnodigen om hun liefde te bekennen aan een van de aanwezigen. Aangezien al onze eigen mensen bij elkaar zijn gekomen, zullen er geen onaangename verrassingen zijn. Een warme sfeer gegarandeerd!

We laten een "aangename nasmaak" achter

Iedereen houdt van verrassingen! Het aantal gasten op uw bruiloft is zodanig dat u iedereen kunt verrassen met een kleine verrassing. Laat het kleine souvenirs zijn, zoals een bril, waarop de datum van uw feest of een wens voor een gast wordt afgedrukt.

Aanbevolen: