Hoe Een Tweeling Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tweeling Te Feliciteren
Hoe Een Tweeling Te Feliciteren

Video: Hoe Een Tweeling Te Feliciteren

Video: Hoe Een Tweeling Te Feliciteren
Video: Hoe eeneiig en twee-eiig tweelingen ontstaan 2024, April
Anonim

Verjaardag is een verantwoordelijke dag, niet alleen voor het kind, maar ook voor de ouders. Vooral als het tegelijkertijd wordt gevierd voor twee tweelingbaby's. Hoe feliciteer je de tweeling als ze al uit sliders zijn gegroeid en dol zijn op de feestdagen?

Hoe een tweeling te feliciteren
Hoe een tweeling te feliciteren

instructies:

Stap 1

De verjaardag van een kind is een massa zorgen, zorgen, vreugde, verrukking. En als er twee kinderen zijn, en zelfs een tweeling? Dan kun je al het bovenstaande veilig vermenigvuldigen met 2 of zelfs 3. Maar om de vakantie tot een succes te maken, moet je rekening houden met alle kleine dingen: de leeftijd en het temperament van de helden van de gelegenheid, hun wensen en je capaciteiten, en dan zal het evenement foutloos en leuk zijn.

Stap 2

Van jongs af aan moeten tweelingen altijd speelgoed, sommige dingen, activiteiten delen. En dit is de grootste moeilijkheid voor ouders, omdat het nodig is om voortdurend een soort compromis te vinden om kinderen te leren hun individualiteit te voelen en tegelijkertijd samen te leven, zonder conflicten, en ook niet failliet te gaan, en toe te geven aan elk verlangen van beide kinderen.

Stap 3

Als je kinderen nog maar een paar jaar oud zijn, dan is het waarschijnlijk makkelijk voor je om cadeaus te kiezen en de mogelijkheid om een tweeling te vieren. Maar als de kinderen al naar de tuin gaan en een bepaalde vriendenkring hebben, wees dan geduldig en denk over alle kleine dingen na.

Stap 4

Denk na over de beste manier om de verjaardag van je tweeling door te brengen. Op 3-jarige leeftijd kan het thuis worden georganiseerd door een paar buurkinderen uit te nodigen (als uw kinderen vrienden met elkaar zijn). Je kunt een clown uitnodigen om grappen uit te halen of naar de kinderanimatieclub te gaan, een vakantie in de natuur regelen (als het weer en de temperatuur het toelaten) of deze dag vieren in een café.

Stap 5

Zorg ervoor dat er geen conflict is bij het geven van geschenken. Trouwens, je kunt je kinderen vragen wat ze voor hun verjaardag willen krijgen en een cadeau kopen volgens hun bestelling. Het is niet altijd verstandig om een tweeling hetzelfde cadeau te geven.

Stap 6

Houd bij het nadenken over het aantal gasten rekening met de omvang van het budget dat u aan uw verjaardagsfeestje kunt besteden, evenals het sociale niveau van uw tweeling.

Stap 7

De taartvraag kan een struikelblok zijn. Immers, als hij alleen is, zullen de kaarsen om de beurt of tegelijk uitgeblazen moeten worden. Als er voor elk kind een aparte taart is, kan er ruzie ontstaan over wie de beste taart heeft, en dan zal het pas op de verjaardag zijn. Denk goed na over deze vraag.

Stap 8

Probeer het feest samen voor te bereiden. Het is belangrijk dat kinderen het gevoel hebben dat u hen vertrouwt en hun hulp waardeert.

Aanbevolen: