Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar?

Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar?
Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Kind Van 5 Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Let bij het kiezen van een cadeau voor een vijfjarig kind vooral op zijn smaak en voorkeuren, houd rekening met zijn karakter en temperament. Er zijn veel opties, dus het is de moeite waard om naar de mening van leraren en kinderpsychologen te luisteren.

Wat geef je een kind van 5 jaar?
Wat geef je een kind van 5 jaar?

Een cadeau geven aan een vijfjarig kind is een groot genoegen, omdat kinderen op deze leeftijd hun emoties zo oprecht en gewelddadig uiten dat je je zeker een vriendelijke tovenaar zult voelen. Toegegeven, hiervoor moet je de juiste keuze maken.

Als de verrassing voor een prinsesje is, kun je iets kiezen uit babycosmetica of sieraden. Een handtas gevuld met elastiekjes, haarspeldjes, ringen en andere kleine dingen zal de baby lang boeien. Als het kind ijverig is, zal hij misschien een set leuk vinden om sieraden met zijn eigen handen te maken.

Let bij het kopen van babycosmetica speciaal op de samenstelling. Het moet vrij zijn van geurstoffen, kleurstoffen en andere kunstmatige ingrediënten. Kleuren mogen niet te fel zijn en ruiken hard.

Een hit voor altijd is een pop. Psychologen raden vijfjarige meisjes aan om een pop met verschillende accessoires te kopen. Bijvoorbeeld met een set kammen en andere dingen voor haarverzorging. Ook een dokterspop met medisch gereedschap of een huisvrouwenpop met huishoudelijke apparaten blijft niet onopgeëist. Trouwens, een zeer goede keuze zijn aparte items om met poppen te spelen. Het kan een servies zijn, een fornuis of een wasmachine, "net echt", een meubelset of een badkamer, maar ook een heel poppenhuis of kasteel.

Rollenspellen (naar het ziekenhuis, familie, school, winkel, café, etc.) helpen het kind om zich een beeld te vormen van de wereld om hem heen. Kinderen die ervaring hebben met dergelijke spellen zijn gemakkelijker te socialiseren en zich op school aan te passen.

Vijfjarige jongens houden meer van auto's dan van wat dan ook. Bovendien, hoe meer deuren ze openen, hoe beter. Diverse landbouw- en bouwmachines, vliegtuigen en treinen kennen constant succes. Speelgoedparkeerplaatsen, een benzinestation, een reparatieservice, een wasstraat en andere wegconstructies zullen het spel leuker maken. Alle radiografisch bestuurbare apparatuur zal ook een jongere in de voorschoolse leeftijd aanspreken.

Interactief speelgoed is altijd populair bij kinderen. Voor een jongen kan dit een robot zijn die de commando's van de eigenaar uitvoert of een huisdier dat kan worden gevoerd, behandeld, enzovoort. Het meisje zal blij zijn met een pop die op een fopspeen zuigt, melk uit een fles drinkt, gaapt als ze wil slapen, huilt en heel erg op een echte baby lijkt.

Elk kind zou allerlei constructeurs en mozaïeken moeten hebben, omdat ze fantasierijk denken en fijne motoriek perfect ontwikkelen. Besteed aandacht aan elektronische en magnetische bouwpakketten, misschien zullen ze uw kind helpen de eerste basisprincipes van het toekomstige beroep onder de knie te krijgen.

Welnu, als het kind nog steeds geen fiets, rolschaatsen, voetbal, sneeuwscooter en andere sportuitrusting heeft, moet het worden gekocht. Het is immers in de voorschoolse leeftijd dat de liefde voor een gezonde levensstijl wordt gelegd.

Nou, het laatste advies. Benader de aankoop van een cadeau verantwoord, koop het niet op het laatste moment in een winkel in de buurt. Bezoek de pagina's van online winkels met kinderspeelgoed, lees beoordelingen van ouders die dit of dat ding hebben gekocht. En dan zal je geschenk het kind lang plezier doen, en zal het niet veranderen in rommel die het appartement opruimt.

Aanbevolen: