Wat Mee Te Nemen Voor Barbecue

Inhoudsopgave:

Wat Mee Te Nemen Voor Barbecue
Wat Mee Te Nemen Voor Barbecue

Video: Wat Mee Te Nemen Voor Barbecue

Video: Wat Mee Te Nemen Voor Barbecue
Video: Handige tips voor de barbecue - Aansteken 2024, April
Anonim

Het organiseren van een barbecue is een van de favoriete vormen van recreatie. Het combineert met succes een geweldige maaltijd koken, openluchtrecreatie en gezelligheid met vrienden en familie. Goed gezelschap, frisse lucht, de geur van barbecue - dit alles zorgt voor aangename herinneringen.

Buiten barbecueën is een onvergetelijke vakantie
Buiten barbecueën is een onvergetelijke vakantie

Stoelkeuze

Kies van tevoren een ontmoetingsplaats, het moet handig zijn voor reizen en recreatie. De aanwezigheid van een vijver om in te zwemmen of te vissen zorgt voor afwisseling. Als de dag zonnig is, neem dan je zwemkleding mee. Visliefhebbers moeten hun hengels pakken.

Als er geen huis is op de rustplaats, dan is het de moeite waard om tenten mee te nemen, rekening houdend met alle aanwezigen. Hiermee kunt u zich verbergen voor de onverwachte regen en bovendien lost het het probleem op met een overnachting.

Ga je met een overnachting naar een barbecue, neem dan warme dekens of dekens mee. Schoenen moeten comfortabel en veilig zijn.

Producten

Het is beter om vlees voor de barbecue de dag ervoor te koken. Goed gemarineerde sjasliek wordt snel op de grill gekookt en zal iedereen verrassen met zijn smaak. Vergeet het bijgerecht voor het vlees niet. De beste optie is verse groenten in hun geheel of in een salade. Groenen (peterselie, koriander, dille, enz.) Zijn zeer geschikt voor kebab.

Bedenk wat je de kebab gaat grillen. Neem de afgewerkte vuurpot mee of bouw hem ter plekke met beschikbare gereedschappen. Het vlees kan aan een spies worden gestoken of op een speciaal rooster worden gelegd.

Zorg naast vlees voor de barbecue voor een verscheidenheid aan snacks, vooral als u meer dan een dag reist. Met vlees en vis in blik kunt u snel een diner bereiden voor het hele gezelschap. Als u kinderen meeneemt, houd dan rekening met hun behoeften bij het maken van het menu. Beperk de hoeveelheid bederfelijk voedsel.

Zorg voor drinkwater, het is beter om iets meer te nemen. Daarnaast is het de moeite waard om na te denken over de juiste hoeveelheid drankjes naar de smaak van alle deelnemers aan het evenement.

Amusement

Om van kebab een onderdeel van een geslaagde vakantie te maken, neem je attributen mee voor buitenspelen in de lucht (ballen, badminton, cerso, enz.). Speelkaarten of dominostenen zijn goede alternatieven.

Als je iemand in je gezelschap hebt die muziek kan spelen, neem dan je gitaar mee. Kampvuurliedjes brengen mensen samen en verlichten de spanning.

Noodzakelijke kleine dingen

Het is de moeite waard om de nodige medicijnen mee te nemen voor vergiftiging, koorts, indigestie, verband- en ontsmettingsmiddelen, pijnstillers. Hiermee kunt u indien nodig eerste hulp verlenen aan de gewonde.

Op vakantie zijn vochtige doekjes en keukenpapier altijd handig. Het is beter om wegwerpservies te gebruiken, op voorwaarde dat u het daarna correct weggooit.

Aanbevolen: