Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Gezin

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Gezin
Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Gezin

Video: Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Gezin

Video: Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Gezin
Video: 24 EENVOUDIGE MAAR LEUKE TEKENTECHNIEKEN VOOR HET HELE GEZIN 2024, April
Anonim

23 februari wordt gevierd als Dag van de verdediger van het vaderland in Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne. Op deze dag betuigen we respect en dankbaarheid aan degenen die hun geboorteland moedig hebben verdedigd tegen indringers, evenals aan degenen die in vredestijd moeilijke en verantwoordelijke diensten verrichten. 23 februari is de dag van de verdediger van uw moederland, uw dierbaren en de eer van uw land. Onze echtgenoten, vaders, zonen en broers wachten op felicitaties. De viering moet mannen in staat stellen zich helden te voelen van oude heldendichten en sprookjes, om eraan te herinneren dat we generaals in hen waarnemen die altijd klaar staan om hun moederland te verdedigen.

Hoe breng je 23 februari door met je gezin
Hoe breng je 23 februari door met je gezin

instructies:

Stap 1

Plan de hele vakantie van tevoren. Versier de kamer waarin je het feest gaat vieren met linten, ballonnen en verschillende posters met felicitatie-inscripties. Je kunt de feestzaal in kaki of camouflage decoreren.

Stap 2

Geschenken voor geliefde mannen moeten heel anders zijn - van een warme gebreide sjaal, een ongewone mok tot een visset. Ze moeten worden geselecteerd rekening houdend met de leeftijd en smaakvoorkeuren van de persoon voor wie ze zijn bedoeld.

Stap 3

Zo'n vakantie kan niet zonder een diversiteit aan feestelijke gerechten, een gezellig feest met het hele gezin. Verras uw dierbaren met mooie en heerlijke hapjes, frisse sappige salades, eenvoudige maar goed bereide aromatische vlees- of visgerechten. Er moeten veel lekkernijen, snoep en fruit op tafel staan.

Stap 4

Bereid een feestelijk scenario voor, zorg voor de muziek voor de avond. Elk spel zal het doen. Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft, niemand uit de kring van het gezin zich verveelt en niet verstoken blijft van aandacht. Vier deze gedenkwaardige datum in een ontspannen huiselijke sfeer, dan zal deze vakantie nog lang herinnerd worden door uw familie.

Stap 5

Voer een komische wedstrijd uit in de snelheid van het opwinden van voetdoeken of voer de commando's "terugtrekken" en "opstaan" een tijdje uit. Vergeet niet om wat leuke prijzen klaar te maken voor de winnaars. Maak medailles met verschillende leuke opschriften van karton en gekleurd papier.

Stap 6

Als uw familie een grootvader heeft die heeft deelgenomen aan de strijd voor de Grote Overwinning, heeft hij waarschijnlijk iets om te onthouden en te vertellen. Luister naar zijn verhalen over oorlogstijd, blader door een oud fotoalbum. Alle herinneringen kunnen worden opgenomen op een bandrecorder of dictafoon, zodat ze het begin worden van de geluidskroniek van uw gezin.

Stap 7

Een uitstekende laatste fase van het familiefeest ter ere van 23 februari zijn raketten en vuurwerk die in de nachtelijke hemel worden gelanceerd.

Aanbevolen: