Hoe De Parade Op 9 Mei Te Bekijken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Parade Op 9 Mei Te Bekijken?
Hoe De Parade Op 9 Mei Te Bekijken?

Video: Hoe De Parade Op 9 Mei Te Bekijken?

Video: Hoe De Parade Op 9 Mei Te Bekijken?
Video: Выпуск о Новороссийске к 9 МАЯ. История южного района Новороссийска. Малая земля. Новороссийск. 2024, April
Anonim

Elk jaar verrast de parade van 9 mei waarnemers met de kracht van militair materieel, verbazingwekkende stunts uitgevoerd door vliegtuigen en gepantserde voertuigen, evenals de schoonheid en grootsheid van soldaten van verschillende groepen troepen die in volledige kleding marcheren.

Hoe de parade op 9 mei te bekijken?
Hoe de parade op 9 mei te bekijken?

instructies:

Stap 1

Ga naar het centrum van Moskou om de parade van 9 mei te zien. Tot 07.00 uur zijn de metrostations Tverskaja, Majakovskaja, Okhotny Ryad en andere, zo dicht mogelijk bij het Rode Plein, open. Dan, zodat er geen verliefdheid is vanwege het enorme aantal mensen dat het stadscentrum wil bezoeken, worden de uitgangen geblokkeerd, waardoor de afgelegen toegankelijk blijft - Belorusskaya, Borovitskaya, enz. Kom daarom van tevoren naar de Tverskaya-straat als u geen lange wandeling wilt.

Stap 2

De hoofdactie vindt plaats op het Rode Plein. Ze mogen er alleen op uitnodiging naartoe. Als je er geen hebt, moet je tevreden zijn met het uitzenden van de parade op grote schermen die in de hoofdstraten van de stad zijn geïnstalleerd. Ook vanuit Tverskaja is een voorstelling van vliegtuigen te zien - ze vliegen over het centrum van Moskou en net over deze straat.

Stap 3

Veteranen van de Grote Patriottische Oorlog, strijders, houders van de Orde van de Rode Ster, sterren van Glorie, helden van Rusland en de Sovjet-Unie hebben het recht om het Rode Plein zelf te bezoeken. Je kunt erachter komen of je in een van de categorieën valt bij het districtskantoor voor militaire registratie en rekrutering, de Council of Veterans, evenals bij het organisatiecomité van de parade. Gewoonlijk verspreiden zijn medewerkers een bepaald aantal uitnodigingen aan de bovengenoemde organisaties. En dan worden de kaartjes uitgedeeld aan de meest waardige.

Stap 4

Nabestaanden van de deelnemers aan de processie kunnen de parade ook vanaf het podium bekijken. Dit recht wordt gegeven aan de familieleden van de veteranen van de Grote Patriottische Oorlog die deelnemen aan de parade. Ze begeleiden ouderen, helpen hen om naar het centrale plein van het land te komen en na afloop van de actie het plein te verlaten.

Aanbevolen: