Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Potsdam

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Potsdam
Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Potsdam

Video: Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Potsdam

Video: Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Potsdam
Video: ПАНИЧЕСКИЕ АТАКИ. Как накопить энергию и стать сильным. Mu Yuchun. 2024, Mei
Anonim

Sinds 2001 wordt in Berlijn en Potsdam een interessant en ongewoon evenement gehouden - "The Long Night of Science". Op een dag in de vroege zomer, van 17.00 uur tot 01.00 uur, worden de deuren van onderzoekslaboratoria voor iedereen geopend en worden er verschillende evenementen gehouden om de wetenschap te populariseren.

Hoe kom je bij de Lange Nacht van de Wetenschap in Potsdam
Hoe kom je bij de Lange Nacht van de Wetenschap in Potsdam

instructies:

Stap 1

Elk jaar wordt de lijst met wetenschappelijke scholen die willen praten over hun prestaties en de problemen waar ze aan werken steeds groter. Ontdek van tevoren het schema van evenementen om degene te kiezen die u interesseren. Op de pagina "Long Night" kunt u voor uzelf een individueel programma samenstellen. Als u geen Duits spreekt, schakel dan de hulp in van een vertaler. Daar kun je ook tickets bestellen die dienen als toegangsbewijs voor het evenement en als reisdocument.

Stap 2

Aangezien Duitsland het Schengenakkoord heeft ondertekend, heeft u een Schengenvisum nodig om dit land te bezoeken. Op de website van de ambassade vindt u een lijst met documenten die nodig zijn voor het verkrijgen van een visum. Als je ver van Moskou woont, hoef je niet naar de hoofdstad af te reizen om een visum aan te vragen. Vind het Duitse consulaat in uw buurt:

- 119313, Moskou, Leninsky prospect, 95 A, tel. (+7 495) 933-43-1;

- 620026, Jekaterinenburg, st. Kuibyshev 44, tel. (+7) 343 359-63-86;

- 630099, Novosibirsk, Krasny prospect, 28, tel. (+7) 383-231-00-20;

- 236008, Kaliningrad, st. Leningradskaja, 4, tel. (+7) 4012-92-02-19;

- 191123, St. Petersburg, Furshtatskaya-straat, 39, tel. (+7) 812-320-24-00.

Stap 3

Download aanvraagformulieren voor Schengen- en Duitse nationale visumaanvragen. De Schengen-aanvraag kan in het Duits of Russisch worden ingevuld, de nationale - alleen in het Duits.

Stap 4

Voor het verkrijgen van een visum heeft u een uitnodiging van een particulier of een hotelboekingsbewijs nodig. U kunt een hotel kiezen en een plaats boeken op internet. Daar kunt u ook een huurauto bestellen als u zich liever op eigen gelegenheid door de stad verplaatst.

Stap 5

Plan je route naar Potsdam. U kunt het type vervoer kiezen en tickets bestellen via internet. Ga naar Route.ru en voer het vertrekpunt en Potsdam in de daarvoor bestemde velden in. Vink de selectievakjes aan van de vervoerswijzen die u gaat gebruiken en klik op "Zoeken".

Aanbevolen: