Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Berlijn

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Berlijn
Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Berlijn

Video: Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Berlijn

Video: Hoe Kom Je Bij De Lange Nacht Van De Wetenschap In Berlijn
Video: The Moment in Time: The Manhattan Project 2024, Mei
Anonim

De Lange Wetenschapsnacht is een jaarlijks evenement dat eind mei in Berlijn en Potsdam wordt gehouden. Het is gericht op het populariseren van technische en natuurlijke disciplines onder jongeren en kinderen en is een verzameling van seminars, rondetafelgesprekken, concerten en tentoonstellingen.

Hoe kom je bij de Lange Nacht van de Wetenschap in Berlijn
Hoe kom je bij de Lange Nacht van de Wetenschap in Berlijn

instructies:

Stap 1

Bekijk de data van de "Long Night of Sciences" in Berlijn op de officiële website van het evenement. Dit jaarlijkse festival wordt meestal eind mei gehouden.

Stap 2

Koop je tickets naar Berlijn. U kunt met de trein of het vliegtuig van Moskou naar de hoofdstad van Duitsland komen. Daarnaast bieden reisorganisaties een groot aantal busreizen naar Berlijn aan, zodat u een bezoek aan de "Lange Nacht van de Wetenschappen" kunt combineren met een rondreis door het land.

Stap 3

Een Schengenvisum aanvragen voor Duitsland. Om dit te doen, moet u een hotel boeken voor de gehele periode van uw verblijf in het land en een medische verzekering afsluiten voor degenen die naar het buitenland reizen. Een volledige lijst van documenten die moeten worden verstrekt om een visum te verkrijgen, is te vinden op de officiële website van de Duitse ambassade in Moskou.

Stap 4

Koop tickets voor de Lange Nacht van de Wetenschappen. Dit kan online op de officiële website van het evenement. Houd er rekening mee dat het toegangsdocument ook een ticket is voor een speciaal vervoer (shuttle) dat tussen de aan het festival deelnemende instellingen rijdt. Het kan ook gebruikt worden in het openbaar vervoer op de dagen van het evenement. Je vindt de lijst met ticketkantoren die tickets verkopen op de officiële website van "Long Night of Sciences" in de sectie "Tickets". Dienstregelingen en pendelroutes worden daar gepresenteerd in het gedeelte "Shuttles".

Stap 5

Bekijk de lijst met instellingen die deelnemen aan The Long Night of Sciences. Een lijst met adressen en links naar officiële pagina's wordt gepresenteerd op de website van het evenement in de sectie "Teilnehmer". Als u geïnteresseerd bent in een specifiek onderwerp, kunt u de zoekmachine van de site gebruiken in de sectie "Programma nach Themen".

Stap 6

Plan een route door de instellingen die deelnemen aan de Lange Nacht van de Wetenschappen." Gebruik de kaart gepresenteerd op de officiële website in de sectie "Programm nach Orten".

Stap 7

Kom op de dag van de "Lange Nacht van de Wetenschappen" om 17.00 uur naar het gebouw van de wetenschappelijke instelling waarin je geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: