Hoe Een Vakantie In Het Land Te Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vakantie In Het Land Te Organiseren?
Hoe Een Vakantie In Het Land Te Organiseren?

Video: Hoe Een Vakantie In Het Land Te Organiseren?

Video: Hoe Een Vakantie In Het Land Te Organiseren?
Video: Samos Griekenland tijdens COVID-19 (mei 2021) 2024, Mei
Anonim

Dacha rust is sappig groen, frisse lucht en geurige kebabs in de natuur. Als u het weekend in de datsja gaat doorbrengen, moet u uw vrije tijd van tevoren plannen en organiseren.

Hoe een vakantie in het land te organiseren?
Hoe een vakantie in het land te organiseren?

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van de benodigdheden die je nodig hebt voor je reis. Als je meerdere dagen eet, zorg dan voor beddengoed, keukengerei en insectenwerend middel.

Stap 2

Zelden is een zomervakantie compleet zonder barbecue. Koop vlees of vis en marineer ze vooraf. Als er geen barbecue is in de datsja, neem dan de opvouwbare versie mee en vergeet niet om brandhout of kolen voor het vuur te kopen. Breng naast vlees voor kebabs fruit, groenten, water, thee, koffie en koekjes mee. De open lucht geeft trek, dus je hebt extra proviand nodig.

Stap 3

Bedenk een animatieprogramma voor uw zomerhuisje. Neem sportuitrusting mee: bal, badmintonrackets, frisbee. Actieve buitenspellen zullen je veel positieve emoties bezorgen. Voor een gezellige avond heb je interessante bordspellen nodig.

Stap 4

Er is altijd veel werk op de datsja. Combineer rust met nuttige dingen: groenten planten, een nieuw bloembed breken, het huis en op het terrein opruimen. Het landschap inrichten en transformeren.

Stap 5

Ga naar het bos voor paddenstoelen en bessen, of maak gewoon een wandeling in de omgeving. Verzamel een boeket wilde bloemen. Als er een rivier of meer in de buurt is, ga dan vissen. Als je geluk hebt met je vangst, maak dan een geurige vissoep voor het avondeten.

Stap 6

Na de drukte van de stad en inspannende werkdagen, wil je een rustige, stille rust? Trek een hangmat omhoog en ga erin zitten met een boek of hobby.

Stap 7

Neem je fietsen mee en maak een rondrit door de omgeving. Fietsen verbetert je humeur en versterkt je spieren. Regel een fotosessie in de boezem van de natuur. Groen, bloemen en natuurlijk zonlicht vormen een geweldige achtergrond voor het model.

Stap 8

Als u met kinderen reist, neem dan een opblaasbaar zwembad, zandspeelgoed en een interessant boek mee om 's avonds te lezen. Bouw een zandbak en een schommel voor de kinderen op het terrein. Als het geld het toelaat, koop dan een kant-en-klare speeltuin - de kinderen zullen blij zijn.

Aanbevolen: