Waar Stuur Je Een Brief Naar De Kerstman?

Inhoudsopgave:

Waar Stuur Je Een Brief Naar De Kerstman?
Waar Stuur Je Een Brief Naar De Kerstman?

Video: Waar Stuur Je Een Brief Naar De Kerstman?

Video: Waar Stuur Je Een Brief Naar De Kerstman?
Video: Peppa Pig Nederlands Compilatie Nieuwe Afleveringen 🎄 Brief aan de Kerstman 🎄 Tekenfilm 2024, Maart
Anonim

Een brief aan de kerstman is een verplicht onderdeel van de opwinding vóór het nieuwe jaar in elk gezin met kinderen. Momenteel zijn er verschillende manieren om de Kerstman aan jezelf te herinneren en felicitaties van hem te ontvangen.

Waar stuur je een brief naar de Kerstman?
Waar stuur je een brief naar de Kerstman?

instructies:

Stap 1

De eerste en de eenvoudigste is om naar het Russische postkantoor te komen, waar tot 20 december van elk jaar de mogelijkheid is om "Gefeliciteerd met de kerstman" te bestellen. U moet voor de service betalen en een formulier invullen.

Stap 2

U kunt een eenvoudige brief schrijven. In dergelijke brieven, onder de beschrijvingen van de gevarieerde prestaties van het afgelopen jaar, beschrijft het kind in de regel in detail het gewenste geschenk, dat nuttig kan zijn voor de ouders. Vaak reageert de kerstman op de meest oprechte en vriendelijke brieven, niet alleen met standaard felicitaties, die uw kind afzonderlijk kunnen plezieren.

Stap 3

Zelfs brieven bereiken de geadresseerde, waarop alleen "Santa Claus" staat. Het is echter beter om op veilig te spelen en het volledige adres op te geven: 162390, regio Vologda, Veliky Ustyug, aan de kerstman.

Stap 4

Vergeet niet het retouradres te vermelden om uw nieuwjaarsgroeten te ontvangen. Heel vaak heeft het uitblijven van een antwoord hiermee te maken, en niet met problemen in het werk van de mail.

Stap 5

Soms duurt een brief van de kerstman lang, maar als je niet bent vergeten een retouradres op de envelop te schrijven, komt hij zeker nog.

Stap 6

Als u om wat voor reden dan ook geen gewone papieren brief kunt sturen, gebruik dan internet. Op de postwebsite van de Kerstman pochta-dm.ru kunt u niet alleen een e-mail schrijven, maar ook een traditionele papieren begroeting voor uw kind bestellen.

Stap 7

U kunt ook een klein leuk cadeau bestellen voor een traditionele brief. Dit laatste kan bij het bestellen worden gekozen uit een groot aantal opties, maar over het algemeen zijn het souvenirs en snoep.

Aanbevolen: