Hoe Te Ontspannen In De Buitenwijken

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In De Buitenwijken
Hoe Te Ontspannen In De Buitenwijken

Video: Hoe Te Ontspannen In De Buitenwijken

Video: Hoe Te Ontspannen In De Buitenwijken
Video: GTU-1000-turbine van megawattklasse - Eenvoudig thuis beginnen 2024, Mei
Anonim

De regio Moskou biedt toeristen een gevarieerde vakantie - van luxe Spa-hotels tot extreem toerisme en bezoeken aan heilige plaatsen. Er zijn een groot aantal oude landgoederen, tempels en populaire resorts in de regio Moskou. Om de beste bestemming te kiezen, moet u nadenken over wat u precies van uw vakantie verwacht.

Hoe te ontspannen in de buitenwijken
Hoe te ontspannen in de buitenwijken

instructies:

Stap 1

Als u een plek wilt om te ontspannen en nergens aan hoeft te denken, zoek dan naar een vakantiehuis op het platteland. Er zijn er een groot aantal in de regio Moskou - van budget tot pretentieus. Je kunt er zelfs een skigebied (Yakhroma, Volen) of een echt kuuroord vinden. Vermaak op zulke plekken is heel divers - een zwembad, een sauna, een badhuis, etc. - er is iets om het kind bezig te houden. De vakantiehuizen hebben een speelkamer, een speeltuin en sommige hebben ook een minidierentuin.

Stap 2

Als je zin hebt om op een ongebruikelijke manier te ontspannen, zoek dan naar thema-vakantiehuizen. Zo zijn er hotels in de regio Moskou, in etnische stijl. Ze bieden uitvoeringen van verschillende nationale rituelen en masterclasses. Je kunt bijvoorbeeld stoppen in een Chukchi-woning. Eco-boerderijen zijn nu niet minder populair. Allerlei huisdieren worden ermee gefokt en gasten worden uitgenodigd om voor ze te zorgen, bijvoorbeeld een koe te melken. De gerechten in het boerderijrestaurant worden ook bereid met producten van de boerderij.

Stap 3

Als op één plek zitten niets voor jou is, combineer dan ontspanning met sightseeing. Er zijn veel architectonische monumenten, landgoederen, kloosters en tempels in de regio Moskou. Niet ver van Serpukhov ligt bijvoorbeeld de stad Polenovo - het landgoed van de beroemde kunstenaar en beschermheer van de kunsten. Het ligt aan de oevers van de Oka in een naaldbos en is perfect bewaard gebleven. Je kunt er op elk moment van het jaar langs lopen en naar de rivier gaan. Er zijn veel landgoederen zoals Polenovo in de regio - Abramtsevo, Arkhangelskoye en anderen. Ze zijn allemaal in uitstekende staat en rondom is de infrastructuur die nodig is voor recreatie - cafés, parkeergelegenheid.

Stap 4

Als je van al het ongewone houdt, ga dan naar het dorp Nikolo-Lenivets op de Kaluga-snelweg. Hier hebben de liefhebbers van de "Arkh-stanie"-beweging unieke houten constructies gecreëerd. Terwijl je door het dorp dwaalt, kun je een enorm oor, gigantische schommels en andere ongewone voorwerpen tegenkomen die van takken zijn geweven.

Aanbevolen: