Waar Kan Ik Het Beste Het Zwemseizoen Openen

Waar Kan Ik Het Beste Het Zwemseizoen Openen
Waar Kan Ik Het Beste Het Zwemseizoen Openen

Video: Waar Kan Ik Het Beste Het Zwemseizoen Openen

Video: Waar Kan Ik Het Beste Het Zwemseizoen Openen
Video: SIERADEN UNBOXING! u0026 Qu0026A! 2024, Mei
Anonim

In de kindertijd viel voor sommige mensen de opening van het zwemseizoen samen met de eerste warme dagen en vond plaats in het dichtstbijzijnde water, zelfs niet altijd in aanwezigheid van volwassenen. Naarmate je ouder wordt, begrijp je dat dit een serieus evenement is, waarop je je van tevoren moet voorbereiden en bepalen wanneer en waar het beter is om het zwemseizoen te openen.

Waar kan ik het beste het zwemseizoen openen
Waar kan ik het beste het zwemseizoen openen

En u bent niet de enige in deze benadering. De gemeentelijke diensten van de stad begrijpen ook de ernst van de opening van het zwemseizoen - het volstaat te zeggen dat de datum jaarlijks wordt vastgesteld door een besluit van het hoofd van het lokale bestuur. Elk jaar, zelfs in de winter, houden de autoriteiten aanbestedingen en prijsvragen voor de inrichting en het onderhoud van stedelijke strandgebieden volgens de goedgekeurde lijst.

In de praktijk betekent dit dat tegen de dag die in het decreet wordt vermeld, de daarin vermelde stadsstranden klaar zullen zijn om diegenen te ontvangen die willen zwemmen en zonnebaden. Die. u zult gegarandeerd veilig zwemmen onder toezicht van strandwachten in een gebied dat is omheind met boeien, en de bodem van het reservoir zal worden vrijgemaakt van al het puin, en u kunt erop lopen zonder bang te zijn uw benen te verwonden. De kans is groot dat u in zo'n formeel zwemgedeelte tegen een kleine vergoeding gebruik kunt maken van een ligstoel en zonneschermen. Daarom, als je jezelf wilt beschermen tegen problemen. kies een plaats voor de opening van het zwemseizoen op het uitgeruste stadsstrand.

In het geval dat het een lange weg is om naar het strand te gaan, en er is een watermassa in de buurt van je huis, en je bent klaar om een kans te wagen, ga daarheen. Vergeet niet om vuilniszakken, rubberen strandslippers of speciale slippers en zwembrillen mee te nemen. Kies op de wilde kust zorgvuldig een plek om te zwemmen, verwijder het puin en kies een gebied waar je het water ingaat en zwemt.

Trek rubberen schoenen en een bril aan, loop langs de bodem, inspecteer hem en selecteer van de bodem alles wat letsel kan veroorzaken - fragmenten van stenen of hun grote stukken, gebroken glas, fittingen. Controleer de onderkant om uw veiligheid te garanderen. Probeer tijdens het zwemmen het vrijgemaakte gebied niet te verlaten en ga alleen op deze plek aan land. Je kunt het omlijnen door een kiezelrand langs het pad te plaatsen - de ingang naar het water.

Op plaatsen die niet speciaal zijn uitgerust voor badvakantiegangers, duik nooit, ook niet als u zeker weet dat de plaats diep genoeg is. Dit helpt verwondingen te voorkomen die onvermijdelijk zijn bij een botsing met een verzonken drijfhout of wapening. Op zo'n onveilige plek is het voldoende om gewoon het water in te gaan en te duiken, maar niet te zwemmen en duiken, met gevaar voor uw gezondheid.

Aanbevolen: