Hoe Harley-Davidson Days In Hamburg Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Harley-Davidson Days In Hamburg Te Zien
Hoe Harley-Davidson Days In Hamburg Te Zien

Video: Hoe Harley-Davidson Days In Hamburg Te Zien

Video: Hoe Harley-Davidson Days In Hamburg Te Zien
Video: Hamburg Harley Days 2015 2024, Mei
Anonim

Van 22 t/m 24 juni 2012 vindt het jaarlijkse motorfestival plaats in de Duitse stad Hamburg. Ongeveer 50.000 motorrijders zullen op Harley-Davidson motorfietsen rijden om hun ijzeren paarden te laten zien.

Hoe Harley-Davidson Days in Hamburg te zien
Hoe Harley-Davidson Days in Hamburg te zien

Noodzakelijk

  • - visum;
  • - een pakket documenten voor het kopen van tickets.

instructies:

Stap 1

Deze enorme show zal worden bekeken door ongeveer 700.000 toeristen uit verschillende landen van de wereld. De motorshow belooft, zoals altijd, spectaculair te worden: eerst zal een kilometerslange colonne motoren door de stad rijden, daarna zullen de beroemde stuntfietsers het publiek verbazen met hun gekke stunts. In de afgelopen jaren hebben alle Harley-Davidson-modellen deelgenomen aan de processies - van de oudste motorfiets gemaakt in 1916 tot de nieuwste modellen, inclusief op maat gemaakte modellen.

Stap 2

Aan het einde van de show zullen tentoonstellingen van zeldzame motorfietsen worden georganiseerd, degenen die dat willen, kunnen foto's maken tegen hun achtergrond. Er zijn evenementen gepland om de geschiedenis van de creatie van de Harley-Davidson-motorfiets, de beroemdste modellen, te vieren. 's Avonds zijn er in Hamburg, in het havengebied van de Grossmarkt, concerten met livemuziek in genres van rock tot country.

Stap 3

Om een Duits visum aan te vragen om een festival in Hamburg bij te wonen, bel je de ambassade en plan je een gesprek in. U kunt gebruikmaken van de diensten die worden aangeboden op de officiële website van de Duitse ambassade in Moskou. Houd er rekening mee dat in de zomer de wachtrijen meestal enorm zijn, de registratie vindt een maand van tevoren plaats. Gedurende deze tijd moet u tijd hebben om de benodigde documenten voor te bereiden, vliegtickets te kopen en een hotel te boeken.

Stap 4

Om tijd te besparen kunt u gebruik maken van de diensten van tal van reisbureaus. Bezoek bijvoorbeeld de officiële website van het agentschap Cheap Trip ("Reizen tegen een gereduceerd tarief") en bekijk de voorwaarden van vlucht en accommodatie in Hamburg, gepresenteerde prijzen, selecteer de optie van visumondersteuning.

Aanbevolen: