Hoe Maak Je Een Jojo Kerstslinger

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Jojo Kerstslinger
Hoe Maak Je Een Jojo Kerstslinger

Video: Hoe Maak Je Een Jojo Kerstslinger

Video: Hoe Maak Je Een Jojo Kerstslinger
Video: How To Make YoYo From Cardboard || Diy At Home 2024, April
Anonim

De jojo-handwerktechniek is een vorm van quilten, de kunst om items te maken van restjes stof. Een onderscheidend kenmerk van deze techniek is het gebruik van ronde flappen.

De jojo-techniek is heel eenvoudig en vereist geen speciale uitrusting of speciale vaardigheden. Het enige dat nodig is om een jojo-slinger te maken, is een naald kunnen hanteren.

De laatste tijd krijgt de jojo-handwerktechniek steeds meer nieuwe fans. De schattige ronde ruches zien er erg decoratief uit en worden veel gebruikt om kleding en het huis te versieren.

Aan de vooravond van het nieuwe jaar wordt speciale aandacht gevestigd op de mogelijkheid om deze interessante techniek te gebruiken om het huis voor de vakantie te versieren. Zo is een jojo-kerstslinger een fris idee voor het nieuwjaarsdecor, uw gasten zullen aangenaam verrast zijn.

Hoe maak je een jojo kerstslinger
Hoe maak je een jojo kerstslinger

Het is nodig

Doekresten, naaigaren, schaar, handnaald

instructies:

Stap 1

Om een slinger te maken, is het raadzaam om een stof te kiezen in een helder feestelijk kleurenschema. Eerst moet u beslissen over de gewenste grootte van de slingerelementen. Laten we zeggen dat de beoogde afmeting van het afgewerkte slingerelement 7 cm is, de diameter van de blanco stof moet 2 keer deze waarde zijn. Dat wil zeggen, in ons geval moet u een cirkel met een diameter van 14 cm uit de stof knippen.

Stap 2

Naai een naald langs de omtrek van het werkstuk met een voorwaartse naad en buig de stof 5 mm naar de verkeerde kant.

Beeld
Beeld

Stap 3

Neem twee uiteinden van de draad, trek stevig aan. Bind de uiteinden van de draad in een knoop. Het eerste element van de slinger is klaar.

Stap 4

Maak het vereiste aantal van dergelijke elementen. Als je wilt, kun je ze volumineus maken door ze te vullen met watten of opvulpolyester.

Stap 5

Zet de elementen vast met een paar strakke steken. De jojo-kerstslinger is klaar.

Deze slinger wordt een originele decoratie van je huis voor het nieuwe jaar.

Aanbevolen: