Wat Te Gaan Naar De Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Wat Te Gaan Naar De Bruiloft?
Wat Te Gaan Naar De Bruiloft?

Video: Wat Te Gaan Naar De Bruiloft?

Video: Wat Te Gaan Naar De Bruiloft?
Video: Playmobil video Nederlands De bruiloft van commissaris Overbeck en Sarah 2024, April
Anonim

Zomerbruiloften zijn verre van zeldzaam en nu loopt iemand het risico een uitnodiging te krijgen voor een prachtig feest. Nog steeds is het voor vrouwen gemakkelijker om een outfit te kiezen in overeenstemming met het weer, terwijl een man de vraag stelt: moet hij een formeel pak aantrekken in de hitte. In dit opzicht is het de moeite waard eraan te denken dat een goede outfit een passende outfit is.

Wat te gaan naar de bruiloft?
Wat te gaan naar de bruiloft?

Noodzakelijk

  • - passend pak
  • - passend shirt
  • - passend schoeisel

instructies:

Stap 1

Als het evenement gepland is in de zalen van de stad, in een klassieke stijl met een kadaster, een limousine en een restaurant, dan moet de kleding heel formeel zijn. Voor dit type ceremonie is een effen blauw, beige of lichtgrijs pak geschikt. Er is één nuance - het is raadzaam om van tevoren te weten dat het pak in zijn schaduw zal verschillen van de jurken van de bruidsmeisjes, het is de moeite waard om ze te sparen, omdat ze al een grote kans hebben om zichzelf te herhalen - dubbele dressing. Een goed geselecteerde stof van het pak zal je redden van de brandende zon tijdens een groepsfotosessie. Het kan dunne wollen crêpe zijn of katoen met elastaan. Een goede optie is een zomerpak zonder voering. Schoenen moeten nog steeds klassiek zijn en zelfs met sokken, maar een stropdas kan worden vervangen door een vlinderdas of een sjaal.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Als de bruiloft wordt gevierd in een landhotel of club, kunt u op dergelijke plaatsen het romantische beeld van een heer-zuiderling proberen. Hiervoor is een jas van verkreukelde Indiase chintz met een krijtstreep of ruit geschikt, maar de broek moet effen zijn - wit of blauw. Maak de outfit compleet met een button-down overhemd, suède bovenzijde of leren loafers.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Als vrienden besluiten om van de bruiloft een ontspannen feest te maken in hun favoriete bar, moet je ze niet in verlegenheid brengen met buitensporige ambtelijkheid. Met deze optie kun je kiezen voor een iets kortere broek met een pijl en een overhemd in sixties-stijl. De beste kleur voor broeken in deze set is wit, crème of lichtblauw. Sandalen met zo'n outfit zullen heel geschikt zijn (zonder hakken, zelfs met zo'n ontspannen stijl, zijn categorisch onaanvaardbaar).

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Als iemand bijzonder geluk heeft en de bruiloft plaatsvindt onder de plons van zeegolven, dan kun je niet helemaal ontspannen, het naleven van de dresscode is zelfs in dit geval verplicht. Bij een tropische bruiloft zijn een jas en korte broek in safaristijl uit dezelfde serie geschikt, een wit overhemd of zelfs een wit T-shirt en lichte mocassins of sandalen zullen het pak aanvullen. Opgemerkt moet worden dat de jas natuurlijk licht moet zijn, maar helemaal niet wit, aangezien de bruidegom hoogstwaarschijnlijk een wit pak zal dragen.

Aanbevolen: