Hoe Een Bruiloft In De Natuur Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft In De Natuur Te Vieren
Hoe Een Bruiloft In De Natuur Te Vieren

Video: Hoe Een Bruiloft In De Natuur Te Vieren

Video: Hoe Een Bruiloft In De Natuur Te Vieren
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2024, April
Anonim

In het warme seizoen kan een bruiloft niet in een restaurant worden gevierd, maar in de natuur. Het belangrijkste voordeel van deze optie is originaliteit, het vermogen om de viering prachtig en uniek te maken. Het organiseren van een bruiloft in de natuur vereist echter een speciale voorbereiding.

Hoe een bruiloft in de natuur te vieren
Hoe een bruiloft in de natuur te vieren

instructies:

Stap 1

Kies een locatie voor je bruiloft. Dit kan een perceel zijn in de buurt van een huisje, een kust, een park, een gezellige plek in een bos buiten de stad, enz. naar eigen goeddunken. Het is erg belangrijk om een paar dingen te overwegen. Eerst moet je een plaats kiezen die niet al te moeilijk te bereiken is. Ten tweede mogen er geen buitenstaanders zijn die uw bruiloft kunnen verstoren. En ten derde is het wenselijk dat er een huis, huisje, recreatiecentrum, enz. In de buurt is, waar gasten zichzelf kunnen ordenen, wassen, naar het toilet kunnen gaan.

Stap 2

Tenten bestellen. Geef geen voorkeur aan luifels, want bij slecht weer kan het ontbreken van zijwanden erg onaangenaam zijn. Je zult ook een grote hoeveelheid meubilair moeten meenemen. Kies voor opvouwbare lichtgewicht stoelen en tafels omdat ze veel gemakkelijker te vervoeren zijn. Als je je bruiloft in stijl wilt vieren, kun je natuurlijk luxe gestoffeerde meubels meenemen, maar houd er rekening mee dat deze in de natuur snel kunnen verslechteren of vies worden, zeker als het gaat regenen.

Stap 3

Versier tafels en tenten met huwelijksaccessoires. U hoeft niet te veel bloemen te bestellen. De voorkeur kan worden gegeven aan heldere slingers, papieren lantaarns, linten, enz. Als u een podium nodig heeft voor de optredens van artiesten, zorg dan vooraf voor de constructie en decoratie. Vergeet trouwens niet over muziekapparatuur die in speciale omstandigheden kan werken, en over de bescherming tegen slecht weer.

Stap 4

Eten en drinken bestellen. Het is raadzaam om bedrijfsspecialisten in te huren die voedsel bereiden en bezorgen: zij zullen u helpen het banketprobleem op te lossen en u tegen een extra bedrag tafelkleden, servetten, borden, bestek, enz. Er zijn twee hoofdopties voor het houden van een banket: of je huurt obers in die de gasten bedienen, of je regelt eten en drinken aan aparte tafels, en de gasten komen zelf naar voren en kiezen wat ze lekker vinden.

Aanbevolen: