Hoe Feliciteer Je Een Leraar?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Leraar?
Hoe Feliciteer Je Een Leraar?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Leraar?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Leraar?
Video: GEWELD in de klas | De waarheid over je leraar SLAAN 2024, Mei
Anonim

Vreugde geven is net zo leuk als het ontvangen. Het is dubbel plezierig om momenten van geluk te schenken aan degenen die ons bijzonder dierbaar zijn. De leraar (ook bekend als de tweede vader of moeder) is misschien een speciaal persoon voor degenen die al zijn geslaagd of die hun schooljaren nog moeten doorlopen. Het maakt niet uit of je nog studeert of al lang de muren van je eigen school hebt verlaten, je wilt een zo aangenaam mogelijk cadeau doen aan de persoon die je hele jeugd bij je was.

Hoe feliciteer je een leraar?
Hoe feliciteer je een leraar?

instructies:

Stap 1

Of je nu op een professionele vakantie besluit om een geschenk aan je leraar te geven of om een andere reden, er zijn altijd verschillende "gouden" geschenken die misschien niet zo origineel zijn, maar beproefd en altijd als "klassiekers" beschouwd. De eerste op de lijst met klassieke geschenken is een heldere, lieve en vriendelijke wenskaart. Ontwerpers en kunstenaars maakten van ansichtkaarten niet zomaar kartonpapier met bloemen en linten, maar een waar kunstwerk. Met haar hulp kun je al die gevoelens en emoties uiten die je echt zou willen overbrengen.

Stap 2

Natuurlijk zijn bloemen ook klassiekers. Een cadeau aan je leraar kan er niet alleen mooi uitzien, maar ook heerlijk ruiken. Als je leraar een vrouw is, zal ze dan teleurgesteld zijn dat je haar een boeket bloemen geeft? Ontdek welke haar favorieten zijn en koop ze. Als zo'n kans niet wordt voorzien - koop rozen, maar weinig mensen staan onverschillig tegenover hen.

Stap 3

Als jij en je klasgenoten je leraar iets ambitieuzers willen geven, regel dan een vakantieconcert ter ere van haar. Hoeveel mensen worden vereerd met deze eer? Verzamel zoveel mogelijk mensen, deel uit wie wat kan laten zien en herinner je leraar eraan hoe dierbaar hij voor je is.

Stap 4

Het geschenk zelf is niet zo belangrijk als het proces van het 'geven' ervan. Denk na over wat je tegen je leraar zou willen zeggen, bereid kleine leuke dingen voor - confetti, linten, crackers. Deze kleine dingen hebben altijd de vakantie versierd. Maak een muurkrant, een kleine poster of iets dat je leraar specifiek raakt. Laat zien dat je hem niet alleen maar wilt 'sussen' of om vergeving voor iets wilt vragen, maar wilt geven alsof het aan jou is gegeven, niet aan jou. Het geschenk brengt een stukje van jou over. Dus laat je geschenk vanuit het hart komen, dan zal hij de persoon kunnen laten zien hoe dierbaar je voor hem bent.

Aanbevolen: