Hoe Feliciteer Je Een Jonge Leraar?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Jonge Leraar?
Hoe Feliciteer Je Een Jonge Leraar?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Jonge Leraar?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Jonge Leraar?
Video: Hoe u uw lengte te verhogen? Teeltwijze Kutsay ALEXANDER 2024, Mei
Anonim

De dag van kennis nadert, of de dag van de leraar komt eraan, of de verjaardag van de leraar is binnenkort. Tegenwoordig bedenken leerlingen en ouders hoe ze haar kunnen feliciteren, hoe ze haar gelukkig kunnen maken. Ik wil graag op een speciale manier feliciteren, om herinnerd te worden en onder de indruk te zijn.

Hoe feliciteer je een jonge leraar?
Hoe feliciteer je een jonge leraar?

Het lerarenberoep is creatief. Dit geldt vooral voor jonge leraren, aangezien aan het begin van een onderwijscarrière alle technieken en methoden alleen worden geselecteerd en ontwikkeld. Het vergt verbeeldingskracht en veel creativiteit.

Een banaal cadeau gekocht in een winkel zal niet zo gedenkwaardig zijn voor een jonge leraar. Als je je geliefde leraar echt wilt verrassen en plezieren, denk dan goed na over de felicitaties, je moet elk moment tot in de kleinste details uitwerken. Er moet een interessant scenario worden gekozen, alle verantwoordelijkheden moeten onder de studenten worden verdeeld. Je moet iets origineels bedenken, iets dat lang in je geheugen zal blijven.

Verschillende forums op internet zullen u helpen een interessant scenario te kiezen om een jonge leraar te feliciteren. Vraag je ouders om hulp.

Op verschillende feestdagen moeten er hun eigen felicitaties en geschenken zijn.

Gefeliciteerd met de Dag van Kennis

Je kunt feliciteren met de dag van kennis met een voorbereide poster. Schrijf er een mooie wens op, je kunt het zelf samenstellen, mooie woorden vind je beter in bijzondere collecties. Voordat de juf naar de les komt, plaats je een poster op het bord, zet je een mooi boeket op tafel. Je kunt de felicitaties aan de hele klas voorlezen en een klein cadeautje of ansichtkaart geven (naast bloemen).

Fijne leraren dag

Je kunt een muurkrant maken voor de dag van de leraar. Plaats er de meest interessante foto's uit het schoolleven op en plak een foto van de juf in het midden. Laat elke leerling een wens bedenken, plaats je woorden onder de foto. Zodat de rest van de leraren niet beledigd zijn, maak een aparte muurkrant voor hen, al met hun foto's en individuele wensen.

Gefeliciteerd

Op een verjaardag zou felicitatie nog meer in het bijzonder moeten zijn. Je kunt ballonnen en verschillende posters gebruiken om de hele klas te versieren. Het is het beste om een klein theekransje te organiseren met quizzen en wedstrijden, met felicitatienummers, een presentatie te maken en deze aan de leraar te laten zien via een multimediaprojector. In de presentatie kunt u gezamenlijke foto's met de leraar opnemen, muzikale begeleiding maken.

Je moet een cadeau kopen voor je verjaardag, maar niet te duur, aangezien de studenten nog steeds geen geld alleen kunnen verdienen. Kies liever een spectaculaire vaas, mooie organizer of andere ongewone en creatieve dingen.

Elk van de feestdagen kan worden verwijderd als souvenir. Dit zijn foto's of video's. Regel vervolgens een diavoorstelling via Photoshop en doneer deze op schijf aan de docent. Dan zal deze gebeurtenis zeker de rest van zijn leven door de leraar worden herinnerd. Hij zal deze schijf zelfs aan het einde van zijn onderwijscarrière aanzetten en zich zijn studenten herinneren. Welnu, in het algemeen, ongeacht wat het geschenk is en welke feestdag het ook wordt gegeven, het belangrijkste is dat dit geschenk vanuit het hart, vanuit het hart moet worden gepresenteerd!

Aanbevolen: