Zo Vier Je Je Verjaardag Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Verjaardag Met Vrienden
Zo Vier Je Je Verjaardag Met Vrienden

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag Met Vrienden

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag Met Vrienden
Video: Vier je verjaardag in Planckendael 2024, Mei
Anonim

Vakanties komen niet vaak voor in ons leven. En zulke belangrijke gebeurtenissen als je eigen verjaardag wil ik groots vieren. Maar het belangrijkste bij het voorbereiden van een vakantie is niet de hoeveelheid geld die u van plan bent te besteden, maar verbeeldingskracht en originaliteit bij het opstellen van een evenementenplan. Hoe breng je je verjaardag door met vrienden zodat niemand zich verveelt?

Zo vier je je verjaardag met vrienden
Zo vier je je verjaardag met vrienden

instructies:

Stap 1

Als je besluit de verjaardag thuis te vieren, bereid dan een themafeest voor. De opties kunnen heel verschillend zijn - oosterse motieven met een waterpijp en kussens op de vloer. Strandfeest met zwemkleding, cocktails en films over zeeën en oceanen. Gangster Night - Deel speelgoedpistolen en nepgeld uit aan je vrienden en speel Mafia. Zoals u kunt zien, zijn er genoeg thema's voor de avond, kies naar uw smaak. Let bij de voorbereiding op details. Versier de ruimte in de stijl van het tijdperk waaraan uw evenement zal worden gewijd. Bereid gerechten uit die landen, koop leuke accessoires en nodig gasten uit om ze te passen. Als uw budget het toelaat, kunt u een service ter plaatse bestellen. Dit elimineert de noodzaak om te koken, eten te serveren aan gasten en vuile vaat achteraf op te ruimen. Het cateringbedrijf neemt deze taken over.

Stap 2

Als de tijd van het jaar het toelaat, breng je verjaardag dan buiten door. Marineer kebabs van tevoren, koop groenten, kruiden, brood, alcohol. Probeer een gezellige boskap te vinden, bij voorkeur een zwembad in de buurt. Breng een bal, rackets en shuttle voor badminton, kaarten mee. Denk na, wat ga je nog meer doen met je vrienden? Misschien heeft iemand een dartbord en is het mogelijk om een wedstrijd te houden. Zorg dan voor kleine prijsjes. Laat het goedkope gadgets zijn, het belangrijkste is dat ze herinneren aan je vrolijke vakantie.

Stap 3

Een manier die geen enkele inspanning van u vraagt, maar alleen een contante investering - een reis naar een restaurant. Ook hier kun je je fantasie laten zien en een ongewone instelling kiezen, de avond waarop iedereen zich zal herinneren. Bijvoorbeeld een Cubaans restaurant; cafés waar ze in volledige duisternis eten; cabaret met opruiende dansen enzovoort. Ga online en zoek informatie over restaurants in uw omgeving. Bezoek vooraf de geselecteerde etablissementen, bespreek het menu, het aantal gasten, de dag van het evenement. Bestel eventueel de aankleding van de zaal, nodig de toastmeester uit, het ensemble.

Stap 4

Probeer bij het voorbereiden van een vakantie voor je vrienden rekening te houden met hun gewoontes. Een jeugdgroep zal waarschijnlijk niet genieten van een evenement in een rustig restaurant met een fanfare. En oudere mensen zullen niet blij zijn met de oorverdovende muziek op de dansvloer. Als het bedrijf gemengd is, zorg er dan voor dat iedereen de locatie leuk vindt. Dan is een huisfeest of een dagje uit in de natuur de meest geschikte optie. Gasten entertainen met spelletjes, originele kostuums bedenken zodat je vakantie geen banaal borrelfeestje wordt. Probeer aandacht te schenken aan elke gast, dan zal je verjaardag in een vriendelijke sfeer worden gehouden en door iedereen nog lang worden herinnerd.

Aanbevolen: