Hoe Vier Je 1 April Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 1 April Met Vrienden
Hoe Vier Je 1 April Met Vrienden

Video: Hoe Vier Je 1 April Met Vrienden

Video: Hoe Vier Je 1 April Met Vrienden
Video: Endless postcards 2024, April
Anonim

Een vrolijke feestdag op 1 april wordt het best gevierd in een warm gezelschap van vrienden en kennissen, zodat grappen, vriendschappelijke grappen en grappen passend en plezierig door anderen worden ervaren.

Hoe vier je 1 april met vrienden
Hoe vier je 1 april met vrienden

instructies:

Stap 1

Kies de grappigste persoon in je groep. Wijs hem aan als het brein achter deze avond.

Stap 2

Bereid verschillende trekkingen voor die al bij de ingang van het pand zullen worden uitgevoerd. Gebruik geluid of lichteffecten, maar onthoud dat je doel op 1 april niet is om je vrienden bang te maken, maar om je vrienden aan het lachen te maken.

Stap 3

Overweeg een traktatie om je humeur te verbeteren. U kunt uw gebruikelijke vakantiemenu diversifiëren met leuke gerechten. Om bijvoorbeeld een komkommer in de vorm van een krokodil te leggen, is het interessant om een salade te versieren of leverworst te serveren als vleesdelicatessen, het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht. Vergeet ook alcohol in redelijke doses niet. Je kunt moppen vertellen als toast en ze eindigen met de woorden "Laten we drinken …". En waarvoor precies - hangt af van de moraal van het verhaal.

Stap 4

Denk aan een grappige situatie waarin je je ooit bevond. Vertel het als iedereen aan tafel zit. Een van je vrienden zal vast je stokje overnemen en je vertellen over een grappig voorval uit hun eigen leven. Het zou geweldig zijn als iedereen om de beurt grappige verhalen vertelt.

Stap 5

Speelforfait, dit kinderspel komt 1 april goed van pas. Verzin grappige taken voor de deelnemers aan het spel, je kunt ze niet alleen binnen, maar ook buiten uitvoeren. Het belangrijkste is dat de instructies aanstootgevend en vriendelijk zijn.

Stap 6

Koop leuke spelletjes. Bijvoorbeeld 'Verhalen schrijven'. Elke volgende zin beantwoordt een specifieke vraag en wordt door een nieuwe deelnemer op een vel papier geschreven. Je kunt het eens zijn en een verhaal samenstellen over alle aanwezigen. Ook goed entertainment voor een groot bedrijf is het spel "Mafia" of zijn variëteiten. Vergeet het spel "Krokodil" niet, waarin een deelnemer gebaren moet gebruiken om aan zijn team het woord uit te leggen dat door de tegenstanders is bedacht.

Stap 7

Sluit de avond af met een goede komedie met vrienden.

Aanbevolen: