Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Met Alice In Wonderland-thema?

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Met Alice In Wonderland-thema?
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Met Alice In Wonderland-thema?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Met Alice In Wonderland-thema?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Met Alice In Wonderland-thema?
Video: GPfotografie Bruiloft CLIP 2021 Hu0026M 2024, April
Anonim

Het thema van de bruiloft spreekt voor zich. Dit is een absolute verwarring, die al het meest onmogelijke en fantastische in zich draagt. De personages van L. Carroll kunnen zo'n bruiloft vullen met de speciale charme van een sprookje en het evenement volledig onvergetelijk maken.

Hoe organiseer je een bruiloft met Alice in Wonderland-thema?
Hoe organiseer je een bruiloft met Alice in Wonderland-thema?

Zowel de kostuums van de gasten als de outfits van de pasgetrouwden moeten worden geassocieerd met de helden van het boek. De bruid kan het kostuum van Alice veilig zelf aantrekken. Er kan een Victoriaanse jurk zijn, aangevuld met verschillende oversized strikken en een hoed, of dezelfde strik op het hoofd. De bruidegom kan elke held kiezen, maar de Mad Hatter is het meest aantrekkelijk voor zijn rol. Zijn betoverende hoge hoed met een fel lint en kleurrijke hoofddoeken maken van je look het perfecte item voor een bruiloftsthema.

Het belangrijkste accessoire van elk van de outfits is een antiek horloge aan een ketting. Gasten kunnen elk personage kiezen, en hoe gevarieerder de kostuums, hoe meer het feest herinnerd zal worden.

Bij het banket kun je een absolute psychologische aanval regelen voor estheten. Thee drinken met lopen op tafel, de strijd van sets en andere grappen in de geest van het Konijn en de Hoedenmaker. Je kunt een banket op verschillende manieren regelen: zowel in een pakkende heldere stijl als in een pastelkleurige aristocratische stijl. Er zou een enorm aantal horloges moeten zijn in de vorm van accessoires, en heel verschillende. Lachen op stokken, gehavende boeken en natuurlijk schaken mogen niet worden vergeten.

Grappige wedstrijden in de geest van "Alice" moeten op de bruiloft worden gespeeld.

Uitnodigingen kunnen worden gemaakt in de stijl van een tekening of speelgoedschaak, evenals koekjes met de woorden "Shrink" of "Grow up". U kunt ook flessen geven met dezelfde opschriften.

Een bruiloft met Alice in Wonderland-thema is ideaal voor stellen die gevoel voor humor waarderen, van hun vrije tijd genieten en klaar zijn voor gekke en onvoorspelbare avonturen. Slechts één ding is zeker: zo'n bruiloft zal een leven lang herinnerd worden door iedereen die er aanwezig was!

Aanbevolen: