Hoe Maak Je Een Kerstkrans Met Beschikbare Tools

Hoe Maak Je Een Kerstkrans Met Beschikbare Tools
Hoe Maak Je Een Kerstkrans Met Beschikbare Tools

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkrans Met Beschikbare Tools

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkrans Met Beschikbare Tools
Video: tutorial kerstkrans 2024, April
Anonim

Zeer binnenkort het nieuwe jaar, is het tijd om na te denken over het ontwerp van de haard. Ook als je het niet thuis gaat vieren, zal de feestelijke sfeer je lang plezier doen.

Kerstkransen zien er mooi uit, maar winkelprijzen hebben de neiging om te bijten. Maar je kunt het zelf doen.

Hoe maak je een kerstkrans met beschikbare tools
Hoe maak je een kerstkrans met beschikbare tools

Om een kerstkrans te maken hebben we nodig:

1. Servetten zonder patroon

2. Kranten of gewoon A4-papier

3. Draden

4. Schaar

5. Lijm

6. Een eenvoudig potlood of pen

Het eerste dat u moet doen, is het wireframe vormen. Hiervoor hebben we een krant of A4-tjes nodig. Vouw de vellen tot een koker en rond ze in de vorm van een donut. Om je krans groter te maken, neem je meer vellen, als je klein wilt, dan dienovereenkomstig minder. Om het frame goed te houden, wikkel het met draad.

Vervolgens maken we gesimuleerde vuren takken met servetten. Het is raadzaam om groene servetten zonder patroon te nemen, zodat ze meer op een kerstboom lijken, maar als je een krans van een andere kleur wilt, neem dan kleuren die dichter bij Nieuwjaar liggen (wit, blauw, blauw, rood). We nemen een servet en snijden het in 4 delen. Omdat aanvankelijk was het gevouwen, daarna stratificeren we het in meerdere vierkanten.

We plaatsen elk vierkant op de stompe kant van het potlood zodat het midden van het vierkant samenvalt met het potlood en vet de richel in met lijm. Lijm vervolgens het midden van het vierkant op het frame. Dit doen we bij elk vierkant, waarbij we ze zo dicht mogelijk op elkaar lijmen. Het blijkt een geïmproviseerde kerstboom te zijn.

Nadat je alle vierkanten hebt gelijmd, kun je beginnen met het versieren van de kerstkrans. Je kunt naar eigen smaak dromen en decoreren. Strikken, sterren, kralen, kerstballen, glitters werken goed. Als er geen versieringen zijn, knip je eenvoudig wat sterren en strikken uit gekleurd papier en een echte kerstkrans is klaar!

Aanbevolen: