Hoe Maak Je Een Kerstkrans En Een Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstkrans En Een Kerstboom?
Hoe Maak Je Een Kerstkrans En Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkrans En Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkrans En Een Kerstboom?
Video: NIEUWJAARS AMBACHTEN EN DECORATIES van papier doe het zelf. Makkelijk en eenvoudig 2024, April
Anonim

Versier je appartement voor het nieuwe jaar met kleurrijke kransen en een kleine zelfgemaakte kerstboom gemaakt van dennentakken. Deze composities hebben een redelijk solide basis - een frame in de vorm van een krans en een kegel.

nieuwjaarskrans
nieuwjaarskrans

Nieuwjaarskrans

- draad;

- mos;

- sparren takken;

- banden;

- noten;

- mandarijnen;

- appels;

- kaarsen;

- draden.

We creëren de basis voor de krans: we buigen de sterke draad in een ring en binden het mos in kleine bosjes zodat de dikte van de afgewerkte rand minimaal 5 cm is. We bevochtigen het mos met water zodat de compositie ons zal bevallen langer. We snijden kleine vuren takken en bevestigen ze één voor één aan de basis. We wenden ons tot het ontwerp van de krans: we nemen verschillende kleine dingen die je thuis kunt vinden (bellen, linten), kegels, cirkels van droge sinaasappel, noten en bevestigen al deze "sieraden" aan de krans met een dunne draad, en steek appels en mandarijnen in het mos op houten spiesen.

Visgraatstok

- klei pot;

- gips;

- draad;

- sterke stok;

- dennentakken;

- pasta (strikken);

- vernis.

Laten we proberen een kerstboom te bouwen van individuele takken op basis van een draadframe. We maken een basis: steek een sterke stok in een keramische pot en giet er gips in, op deze stok maken we een kegelgaas gemaakt van sterk draad. We snijden kleine vuren takken en steken ze dicht in het frame, beginnend vanaf de onderste laag en geleidelijk omhoog. Aan de bovenkant bevestigen we klatergoud of een mooie vlecht en wikkelen de boom als een guirlande om de boom. We maken klein speelgoed, belletjes, kralen, nootjes en bevestigen aan de kerstboom met een dun draadje of hangen aan lussen. Zo'n kerstboom zal een feestelijke tafel adequaat versieren of dienen als een origineel wintergeschenk.

Aanbevolen: