Hoe Pyjamafeestjes Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Pyjamafeestjes Te Geven
Hoe Pyjamafeestjes Te Geven

Video: Hoe Pyjamafeestjes Te Geven

Video: Hoe Pyjamafeestjes Te Geven
Video: ران بانقتان الحلقة 154 RUN BTS مترجم للعربية/ ENG SUB RUN BTS Ep 154 HD FULL EPISODE TURN CC 2024, Maart
Anonim

Samenkomen met vrienden is altijd leuk en interessant. Maar soms kun je een draai geven aan een gewone vergadering die je avond nog gedenkwaardiger maakt. Een pyjamafeestje kan bijvoorbeeld dit hoogtepunt worden. In het leven van elk meisje waren dergelijke feesten in de kindertijd, alleen toen noemden we ze gewoon 'de nacht doorbrengen met een vriend'. Maar we waren allemaal kinderen, wat betekent dat we, nu we volwassen zijn, nog steeds onze kindertijd herinneren en er soms naar terug willen. Bovendien, wie zei dat alleen meisjes aan een pyjamafeestje mogen deelnemen?

Op het pyjamafeest zijn we allemaal kinderen
Op het pyjamafeest zijn we allemaal kinderen

Het is nodig

Wegwerpfeestservies, traktaties, verrassingen voor gasten, bordspellen, pyjama's

instructies:

Stap 1

Vertel iedereen die je uitnodigt hoe je je moet kleden voor je pyjamafeestje. Waarschuw dat dresscode - pyjama's - een must is. Immers, als tenminste één van de gasten dit feit negeert, is het pyjamafeest niet meer zo. Omdat dit soort kleding meer aan de kindertijd doet denken, kun je een passend accessoire aan je outfit toevoegen - bijvoorbeeld je haar vastbinden met een lint of een strik bevestigen.

Stap 2

De inrichting van uw appartement speelt een belangrijke rol. Stel je voor dat je een kinderfeestje organiseert. Een bos ballonnen verspreid over de kamers, serpentijn, heldere satijnen linten - deze decorelementen zullen de juiste sfeer creëren.

Stap 3

Als het om eten gaat, verwachten gasten op een pyjamafeestje geen culinaire hoogstandjes van jou. Pizza, Coca-Cola, chips, zoete snoepjes en andere voedingsmiddelen waar je als kind zo van hield, zullen behoorlijk "in het onderwerp" zijn. Serveer eten op wegwerpschalen voor de feestdagen. Felgekleurde borden en glazen geven het feest extra glans en besparen u het gedoe van wereldwijd afwassen. Als cadeau voor vrienden kun je Kinder-verrassingen kopen - een ander element van de kindertijd dat geen enkele volwassene zal weigeren.

Stap 4

Bedenk wat je de hele avond gaat doen. Als er alleen meisjes op het feest zijn, wees dan stylisten voor elkaar - doe manicures, pedicures, kapsels, make-up en regel een grappige fotoshoot met capriolen. Wees niet bang om in de kindertijd te vallen - het is zelfs handig voor één avond. Kies voor de achtergrond goede films als Barefoot on the Pavement, 500 Days of Summer, Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Stap 5

Als het feest gemengd is, zijn de spellen "Twister", "Monopoly", "Truth or Dare", "Crocodile" een goed tijdverdrijf. 's Avonds kun je je nog de zomerkampen herinneren, waar we graag horrorverhalen vertelden. Het is nuttig voor ons allemaal om te ontspannen met vrienden, zonder na te denken over hoe we eruit zien. Zonder avondstyling en make-up zult u een geweldige tijd hebben met uw dierbaren en misschien worden dergelijke pyjamafeesten uw traditie. Je kunt tenslotte op elke leeftijd kind zijn.

Aanbevolen: